x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Performanță la EURO 2023 la volei masculin! România s-a calificat în sferturile de finală

Performanță la EURO 2023 la volei masculin! România s-a calificat în sferturile de finală

de Vali Deaconescu    |    08 Sep 2023   •   20:45
Performanță la EURO 2023 la volei masculin! România s-a calificat în sferturile de finală
Sursa foto: FB FRV

Naţionala de volei masculin a României a învins Croația, (25-17, 25-20, 17-25, 26-28, 15-12), la Varna, în faza optimilor de finală ale Campionatului European, și s-a calificat în sferturile de finală!

„Greu, dar i-am dovedit! România e în sferturi! 

⭕ VICTORIEEEEEEE! Și ce victorie! După două ore și jumătate de luptă, de urcușuri și coborâri, de reveniri, de mingi jucate cu inima, România este în sferturile de finală ale Campionatului European. Au trecut 38 de ani de când naționala României termina ultima oară între primele 8 echipe ale Europei la un turneu final.

⭕ Acum, alții sunt eroii. La Varna, România a învins Croația cu 3-2. Am condus cu 2-0 și am crezut că scpăpm fără emoții, că vom juca lejer în sferturi. Dar croații s-au trezit și au egalat. Ne-am ridicat încă o dat și în setul 5 nu le-am mai dat nicio șansă. Suntem valoroși, suntem buni, suntem români!

⭕ Felicitări băieților, antrenorului Sergiu Stancu, staff-ului tehnic. Cei care au contribuit la acest succes. Voleiul românesc trăiește, respiră. Au fost Turcia, Franța, Grecia, Croația. Cine urmează? Să sperăm că învingătoarea dintre Franța și Bulgaria!” este postarea de pe pagina Federației Române de Volei.

×
Subiecte în articol: EURO 2023 volei masculin