x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Prima reactie a lui Lucian Bute dupa scandalul de doping

Prima reactie a lui Lucian Bute dupa scandalul de doping

27 Mai 2016   •   10:32
Prima reactie a lui Lucian Bute dupa scandalul de doping

Lucian Bute a oferit prima reacție după apariția informației că a picat testul antidoping de la finalul partidei cu Badou Jack, terminată la egalitate.

"Ieri a apărut o știre că am fost testat pozitiv pentru o substanță interzisă după meciul cu Badou Jack. Nu am amănunte pentru că nu am primit încă rezultatul oficial al laboratorului folosit de către comisia atletică din WASHINGTON.

Personal, eu sunt surprins și dezamăgit de această știre. Am o lungă carieră în spate și am fost testat anti-doping de zeci de ori fără să am vreodată un test pozitiv.

Conform protocolului va avea loc un nou test la eșantionul "B" și voi aștepta acest nou test înainte să fac alte comentarii. Nu am folosit niciodată substanțe interzise și sunt convins că se va face lumină în acest dosar", a scris Bute pe rețeaua de socializare.

Mauricio Sulaiman, președintele WBC, a anunțat că Bute ar fi folosit ostarină, substanță interzisă de regulamentele WADA (Agenția Mondială Antidoping). Lucian riscă o suspendare între 6 luni și 4 ani, ceea ce ar putea fi echivalentă cu retragerea din box.

×
Subiecte în articol: Lucian Bute dopat lucian bute