x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Sorana Cîrstea începe cu o primă victorie apărarea titlului de la Istanbul

Sorana Cîrstea începe cu o primă victorie apărarea titlului de la Istanbul

19 Apr 2022   •   11:47
Sorana Cîrstea începe cu o primă victorie apărarea titlului de la Istanbul
Sursa foto: Hepta

Campioana în exercițiu a turneului de tenis WTA 250 de la Istanbul, Sorana Cîrstea, a debutat marți cu o victorie în primul meci de pe tabloul principal al ediției din acest an a competiției din Turcia, dotată cu premii totale în valoare de 239.477 dolari.

Cîrstea a învins-o în turul inaugural pe rusoaica Kamilla Rakhimova (95 WTA) cu 6-4, 6-1, după o oră și 17 minute de joc. Inițial, adversara româncei a fost bielorusa Aliaksandra Sasnovich (50 WTA), însă aceasta s-a retras, acuzând probleme de sănătate.

Cîrstea s-a impus marți fără emoții, adjudecându-și primul set cu 6-4, după ce a condus cu 4-2, după 5 break-uri realizate de cele două jucătoare, în 6 game-uri.

În setul secund, românca nu a mai cedat decât un game, pe propriul serviciu, la 2-0, după care a închis meciul cu 4 game-uri consecutive câștigate.

În turul doi, Sorana Cîrstea, favorita numărul 2 a turneului, va continua cursa pentru apărarea titlului de anul trecut, urmând să întâlnească învingătoarea partidei dintre localnica Ipek Oz (219 WTA) și olandeza Arantxa Rus (74 WTA).

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sorana cîrstea