x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Suedeza Isabelle Gullden şi-a prelungit contractul cu CSM Bucureşti

Suedeza Isabelle Gullden şi-a prelungit contractul cu CSM Bucureşti

06 Mar 2017   •   22:18
Suedeza Isabelle Gullden şi-a prelungit contractul cu CSM Bucureşti

Jucătoarea suedeză Isabelle Gullden şi-a prelungit cu doi ani contractul cu echipa feminină de handbal CSM Bucureşti, a anunţat, luni, clubul pe site-ul său oficial.

''Una dintre cele mai importante handbaliste străine care au evoluat în România ultimilor ani a decis să rămână la Bucureşti pentru încă două sezoane'', precizează CSM Bucureşti.

''Am decis să rămân la CSM pentru încă doi ani, pentru că îmi place foarte mult aici. Am venit din Danemarca cu gândul de a câştiga trofee. În primul sezon am câştigat Champions League, iar acum îmi doresc mai mult. Fanii sunt minunaţi! Momentele în care vin la mine, după meci, şi îmi spun cât de mult mă apreciază, fac ca toate eforturile depuse să merite'', a declarat centrul scandinav.

Gullden a sosit la CSMB în vara anului 2015 şi a reuşit să câştige, chiar din primul an, tot ce se putea cu echipa din Bucureşti: Liga Campionilor, Liga Naţională, Cupa României şi Supercupa României. Isabelle Gullden (27 ani) a fost cea mai buna marcatoare a sezonului trecut al Ligii Campionilor (2015/2016) şi a finalei Ligii Campionilor (15 reuşite).

''Isabelle Gullden este o jucătoare foarte importantă pentru noi şi faptul că ea a decis să rămână la CSM ne demonstrează faptul că avem o echipă solidă, dornică de performanţe. Ne bucurăm că ne putem baza pe ea în continuare'', a afirmat directorul general al clubului, Alin Petrache.

Gullden este a patra jucătoare din actualul lot care îşi prelungeşte înţelegerea cu CSM Bucureşti, după daneza Line Jorgensen şi franţuzoaicele Gnonsiane Niombla şi Camille Ayglon Saurina. Totodată, CSM Bucureşti a semnat un contract (valabil din vară) cu Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare a lumii în 2010 şi 2015, aflată în prezent la Buducnost Podgorica.

CSM Bucureşti şi-a asigurat, vineri, calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după 28-26 cu Krim Mercator Ljubljana, pe teren propriu. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: Isabelle Gullden csm bucuresti