x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Trei medalii de aur și trei de bronz pentru România la Campionatele Europene de Canotaj

Trei medalii de aur și trei de bronz pentru România la Campionatele Europene de Canotaj

13 Aug 2022   •   15:00
Trei medalii de aur și trei de bronz pentru România la Campionatele Europene de Canotaj
Sursa foto: Federatia Română de Canotaj

Echipajele de dublu rame feminin și dublu rame masculin au câștigat sâmbătă medaliile de aur la Campionatele Europene de Canotaj.

Potrivit Federației Române de Canotaj, medalia de aur în proba de dublu rame feminin (W2-) a fost câștigată de Denisa Tîlvescu și Ioana Vrînceanu.

În proba de dublu rame masculin (M2-) a Campionatelor Europene de Canotaj de la Munchen, Germania, aurul a fost obținut de echipajul compus din Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan.

Încă o medalie de aur a obținut România sâmbătă la proba de dublu vâsle feminin în cadrul Campionatelor Europene de canotaj de la Munchen. De asemenea, echipa României a câștigat și trei medalii de bronz.

Potrivit Federației Române de Canotaj, Simona Radiș și Ancuța Bodnar au obținut aurul în proba de dublu vâsle feminin.

Aceasta este a treia medalie de aur obținută sâmbătă de România, după cele din probele de dublu rame feminin și dublu rame masculin.

Tot sâmbătă, România a mai luat trei medalii de bronz.

Acestea au fost obținute în proba de patru vâsle masculin (M4x) de Mihai Chiruță, Ciprian Tudosă, Ioan Prundeanu și Florin-Marian Enache, în proba de patru rame masculin (M4-) de Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Ștefan Berariu și Florin Lehaci și în proba de patru rame feminin (W4-), echipaj compus din Mădălina Bereș, Iuliana Buhuș, Magdalena Rusu și Amalia Bereș.

(sursa: Mediafax)

Tot sâmbătă, echipajul de patru vâsle feminin (W4x), compus din Emanuela-Ioana Ciotău, Cristina Druga, Iulia-Liliana Bălăucă și Patricia Cireș, a încheiat cursa din Finala B pe locul 2 și ocupă poziția 8 în clasamentul general.

De asemenea, Andrei-Sebastian Cornea și Cristian-Ionuț Cojocaru au încheiat pe locul 4 cursa din Semifinala A/B în proba de dublu vâsle masculin (M2x). Vor concura în Finala B, a mai anunțat Federația.

×