x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Turneul de la Wuhan. Monica Niculescu s-a calificat în turul 2

Turneul de la Wuhan. Monica Niculescu s-a calificat în turul 2

27 Sep 2015   •   16:50
Turneul de la Wuhan. Monica Niculescu s-a calificat în turul 2

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu a acces, duminică, în turul 2 al turneului WTA de la Wuhan (China), dotat cu premii totale de 2.212.250 dolari, după ce a învins-o pe chinezoaica Fangzhou Liu, cu 6-1, 6-1.

Monica Niculescu, locul 49 WTA, nu a a avut probleme cu o adversară aflată pe locul 159 WTA, de care a trecut după o oră şi 2 minute. Următoarea adversară a lui Niculescu va fi spaniola Carla Suarez Navarro (10 WTA), calificată direct în turul 2.

Pe tabloul principal la Wuhan mai sunt patru românce, Simona Halep, principala favorită, Irina Begu, Alexandra Dulgheru şi Patricia Ţig, venită din calificări.

Halep va juca direct în turul al doilea, cu rusoaica Anastasia Pavliucenkova, care în runda inaugurală a învins-o pe compatrioata sa Svetlana Kuzneţova, 6-0, 6-1.

Irina Begu va evolua împotriva kazahei Zarina Dias, Alexandra Dulgheru va avea un meci foarte greu cu Ana Ivanovic (Serbia/N. 9), iar Patricia Ţig o va întâlni pe Kristina Mladenovic (Franţa

La dublu, Begu şi Niculescu fac pereche, urmând să înfrunte în runda inaugurală chinezoaicele Yi-Fan Xu/Saisai Zheng, în timp ce Raluca Olaru şi Janette Husarova (Slovacia) vor avea un meci dificil în primul tur, cu favoritele numărul şapte, Garbine Muguruza/Carla Suarez Navarro (Spania).

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: monica niculescu turneul de la wuhan