x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Volei feminin. CSM Bucureşti, calificare dramatică în sferturile Cupei Challenge

Volei feminin. CSM Bucureşti, calificare dramatică în sferturile Cupei Challenge

27 Ian 2016   •   21:06
Volei feminin. CSM Bucureşti, calificare dramatică în sferturile Cupei Challenge
Sursa foto: doarvolei.ro

CSM Bucureşti a reuşit o calificare dramatică în sferturile de finală ale Cupei Challenge la volei feminin, miercuri seara, în Sala Elite & Performance din Capitală, graţie victoriei cu 15-13 în ''setul de aur'', după 3-1 (25-18, 25-18, 14-25, 25-15) cu Olympiakos Pireu, în returul optimilor de finală.

CSMB a realizat o performanţă remarcabilă, având în vedere că săptămâna trecută pierdea în Grecia cu 0-3, fără drept de apel.

Echipa bucureşteană s-a mobilizat exemplar şi a reuşit să îşi adjudece primele două seturi cu acelaşi scor, 25-18. După o sincopă în setul al treilea, cedat clar, cu 14-25, CSM a revenit la cârma jocului şi a reuşit să câştige setul al patrulea, cu 25-15, ducând meciul în ''prelungiri''.

''Setul de aur'' a fost echilibrat în prima sa jumătate, niciuna dintre echipe nereuşind să se desprindă. La 8-8, CSMB a reuşit să pună două puncte în plus faţă de adversare, iar apoi s-a distanţat la 12-9. Olympiakos a reuşit patru puncte consecutivă şi a trecut în avantaj, 13-12, dar CSMB a realizat ultimele trei puncte ale partidei (15-13), obţinând calificarea după aproape două ore de joc (119 minute), în faţa a circa 600 de spectatori.

Artizanele succesului au fost Roxana Bacşiş, cu 13 puncte, Jasna Majstorovic, 12 p, şi Maria Karakaşeva, 12 puncte. De la oaspete s-au evidenţiat Georgia Lamprousi, cu 14 puncte, şi Gabriela Ţvetanova, 12 puncte.

Următoarea adversară va fi una dintre echipele germane VC Wiesbaden şi Rote Raben Vilsbiburg, primul joc fiind programat în deplasare.

Sursa: Agerpres

×