x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - 60 de ani

Steaua - 60 de ani

de Ionut Paduraru    |    09 Iun 2007   •   00:00
Steaua  -  60 de ani
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/

Suporterii stelişti au sărbătorit joi seară implinirea a 60 de ani de la infiinţarea clubului, in prezenţa fostelor şi actualelor glorii Gică Hagi, Gabi Balint, Ilie Dumitrescu, Mirel Rădoi şi Alina Dumitru.

Festivitatea de la Casa de Cultură a Studenţilor "Grigore Preoteasa" a fost organizată de Asociaţia Independetă a Suporterilor Stelişti, Peluza Nord şi Peluza Sud. La ea au participat peste 500 de fani, care au căntat şi i-au intămpinat cu urale pe Hagi, Balint, Dumitrescu şi Rădoi. "Inima voastră bate pentru Steaua, iar eu simt la fel. Sunt suporterul Stelei din anii ’70-’80, cănd m-a incăntat jocul lui Iordănescu, Sameş sau Dumitru. Este o onoare pentru mine să fiu stelist. Steaua este un club de campioni", le-a spus Hagi suporterilor prezenţi. "Dacă nu ar fi existat Dinamo şi Rapid, nu aveam cu cine să ne antrenăm pentru Liga Campionilor", a spus şi Balint. Ilie Dumitrescu a afirmat că speră ca intr-o zi să revină la Steaua. "S-au investit foarte mulţi bani, este un nucleu foarte bun, in frunte cu Rădoi, şi sunt convins că Steaua va domina campionatul", a spus Dumitrescu, in timp ce Rădoi a căntat alături de suporteri melodia "Trup şi suflet pentru culori", despre care a spus că este preferata lui. Fanilor li s-au mai adresat Cristian Cărlan, purtătorul de cuvănt al CSA Steaua, dar şi multipla campioană la judo, Alina Dumitru. Deşi absent, Gigi Becali nu a fost uitat de fani. Printre melodiile ascultate s-a numărat şi "We Will Rock You", pe care finanţatorul a declarat că o va interzice in Ghencea. Suporterii au ieşit in stradă, unde au aprins torţe şi au afişat un banner. In zonă şi-au făcut apariţia căteva echipaje de poliţie, dar nu s-au inregistrat incidente.


La CSA


Şi CSA Steaua a organizat ieri, in "Sala de Marmură" a Cercului Militar Naţional, o festivitate de sărbătorire a 60 de ani de existenţă a clubului. Au fost prezente foste şi actuale glorii ale clubului sportiv, printre care Iolanda Balaş, Cornel Oţelea sau Alina Dumitru, dar şi Anghel Iordănescu, Duckadam, Hagi, Belodedici, Balint şi Bumbescu. Au ţinut discursuri preşedintele COSR, Octavian Morariu, şi preşedintele ANS, Octavian Belu. Printr-un reprezntant, preşedintele Traian Băsescu a inmănat CSA Steaua ordinul Meritul Sportiv Clasa I.

×
Subiecte în articol: sport steaua