x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Aşteaptă reluarea campionatului

Steaua - Aşteaptă reluarea campionatului

de Ionut Paduraru    |    10 Sep 2008   •   00:00
Steaua - Aşteaptă reluarea campionatului

După accidentarea lui Bănel Nicoliţă, antrenorul Marius Lăcătuş (foto) speră ca ceilalţi elevi ai săi să revină sănătoşi de la naţională. “Ce mă interesează este ca jucătorii care vin de la lot să fie din punct de vedere medical bine, să ne pregătim pentru meciul de la Constanţa pentru că nu putem să lăsăm campionatul la o parte.



După accidentarea lui Bănel Nicoliţă, antrenorul Marius Lăcătuş (foto) speră ca ceilalţi elevi ai săi să revină sănătoşi de la naţională. “Ce mă interesează este ca jucătorii care vin de la lot să fie din punct de vedere medical bine, să ne pregătim pentru meciul de la Constanţa pentru că nu putem să lăsăm campionatul la o parte. Îmi doresc un rezultat bun cu Farul şi după aceea trebuie să pregătim în linişte meciul cu Bayern”, a spus Lăcătuş. Nicoliţă va renunţa astăzi la faşa gipsată de la gleznă aplicată de Pompiliu Popescu după accidentarea suferită la antrenamentul oficial dinaintea partidei cu Lituania. Bănel nu poate fi însă folosit în meciul de sîmbătă cu Farul, iar cum pentru partida cu Bayern este suspendat, mijlocaşul va mai fi menajat cîteva zile, urmînd să-şi reia pregătirea săptămîna viitoare.

ABONAŢI. Aproape 9.000 de persoane şi-au achiziţionat pînă ieri, în ultima zi de distribuţie, abonamente pentru meciurile Stelei din acest sezon al Ligii 1. Numărul abonaţilor a înregistrat astfel o creştere importantă faţă de anii trecuţi: 5.500 în sezonul 2006-2007 şi 6.000 în 2007-2008. Începînd de azi, abonaţii Stelei îşi pot procura pachete de bilete pentru cele trei meciuri pe care “roş-albaştrii” le vor disputa în Liga Campionilor, beneficiind de o reducere de 20% pentru locul rezervat şi posibilitatea de a cumpăra încă două pachete la preţ integral.

×
Subiecte în articol: sport