x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA - Atac - da, aparare - ba

STEAUA - Atac - da, aparare - ba

de Ionut Paduraru    |    23 Iul 2005   •   00:00
STEAUA - Atac  -  da, aparare  -  ba

Antrenorul Oleg Protasov a considerat meciul de la Buzau, castigat cu 5-2, drept un test important inaintea meciului de miercuri, din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor Steaua, contra lui Shelbourne, campioana Irlandei.

Meciul a avut un caracter umanitar, cei aproximativ 300 de milioane de lei stransi din incasari urmand a fi donati sinistratilor de inundatii din judetul Buzau.

MULTUMIT. "A fost un meci de pregatire relevant si totodata important pentru noi. Am facut si cateva greseli, dar per total sunt multumit. Stiu ca nu avem o partida usoara la Dublin. Shelbourne este o echipa bine organizata, cu o linie de atac puternica", a declarat dupa meci antrenorul Oleg Protasov. Dupa partida, doi jucatori ai Stelei, Ogararu si Lovin, au negat ca exista nemultumiri in legatura cu restantele financiare. "Nu e nici o criza. Banii se vor da si problemele vor disparea", a spus Ogararu.

ECHIPA. Antrenorul Oleg Protasov a trimis pe teren o formula care ar putea fi foarte apropiata de cea pe care o va folosi miercuri in partida din Irlanda: Hamutovski - Ogararu, Ghionea, Radoi, Nesu - Nicolita, Paraschiv, Lovin, Bostina - Dica, V. Iacob. In repriza a doua au mai jucat Cristea, Baciu, Oprita, Balan, Simion, Keca si Dinita. Pentru Steaua au inscris capitanul Radoi (’23), Banel Nicolita (’39 si ’70), Victoras Iacob (‘56) si tanarul Simion (’81), golurile gazdelor fiind marcate de Matiu si de Mihu, pe doua greseli ale defensivei, dublate de nesiguranta lui Hamutovski.

RESPECT
Mijlocasul lui Shelbourne, Richie Baker, a declarat cotidianului Irish Times ca Steaua ramane o "superechipa", chiar daca nu mai are forta din 1986. "Aveam doar 6 ani cand Steaua invingea Barcelona la penalty-uri in finala Cupei Campionilor din 1986. Desi campioana Romaniei nu mai e forta de altadata, nu vom subestima echipa lui Protasov. Steaua intotdeauna a avut o superechipa. Vom avea un meci foarte greu, iar daca vom obtine un rezultat bun, vom fi fericiti. Cred ca putem repeta performantele de anul trecut. Trebuie sa inscriem si acasa, si la Bucuresti", a spus Baker. "Campionii Irlandei vor infrunta gigantii romani de la Steaua Bucuresti", a titrat si UTV. Tehnicianul Pat Fenon s-a aratat nemultumit de faptul ca meciul de campionat cu Bray Wanderers, jucat aseara, il forteaza sa amane pregatirea meciului. Partida tur dintre Steaua si Shelbourne va avea loc miercuri, la Dublin, de la 21:30.

×
Subiecte în articol: sport steaua