x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA / Dorinel promite victorii

STEAUA / Dorinel promite victorii

de Ionut Paduraru    |    19 Noi 2008   •   00:00
STEAUA / Dorinel promite victorii

Antrenorul Dorinel Munteanu crede că echipa sa va câştiga următoarele două meciuri din campionat şi că se va apropia de podium la finalul turului.



Tehnicianul spune că Steaua îşi va reveni complet după primul succes. “La prima victorie, totul va intra în normal. Toate echipele au câte o perioadă mai proastă. Suntem puţin sub presiune la nivelul rezultatelor. La nivelul jocului, ne creăm destule ocazii, dar am fost şi lipsiţi de şansă. O să câştigăm următoarele două meciuri. Vreau să fim în preajma primelor două locuri la finalul turului, în ultimele două etape se pot întâmpla multe”, a spus Munteanu.

Dorinel a precizat apoi că este mulţumit de jucătorii din lot. “Neaga a jucat în nota echipei cu Timişoara. Toja are calitate, dar are nevoie de adaptare. Toţi vor primi şanse, deci şi Arthuro, Pleşan sau Rada. Am spus şi repet faptul că mă bazez pe jucătorii mei şi am încredere în toţi, mai ales în evoluţiile lor bune şi în caracterul de care dau dovadă cu toţii. Am încredere în lotul actual, îmi pot atinge obiectivele cu el şi e posibil să nu aduc nici un jucător în iarnă. Sunt jucători din ţară pe care mi-i doresc, dar poate sunt la unele echipe care nu ni i-ar da. Vin pe adresa noastră propuneri cu foarte multe nume de jucători interesanţi. Nu am nici un post deficitar. Am portar, Tătăruşanu vine din vară”, a spus antrenorul Stelei.

Revine Ovidiu Petre
Dorinel Munteanu a mai declarat că mijlocaşul Ovidiu Petre are şanse bune să joace în etapa viitoare, cu Universitatea Craiova. În schimb, atacantul grec Pantelis Kapetanos, folosit titular de la instalarea lui Munteanu pe banca tehnică a Stelei, s-a accidentat şi nu poate juca în această partidă. “Kapetanos s-a accidentat şi, foarte probabil, nu îl voi putea folosi. Ovidiu Petre a revenit la antrenamente şi sper să mă pot baza pe el la Craiova”, a spus tehnicianul. Partida “U” Craiova – Steaua va avea loc vineri, de la ora 20:45, în direct la Antena 1.

Semedo e optimist
Mijlocaşul Antonio Semedo a dezminţit pe site-ul oficial al Stelei că ar vrea să plece din Ghencea din cauza unui conflict cu antrenorul. “Eu mă simt bine la Steaua, iar cine a spus că eu aş regreta transferul în Ghencea este un mare mincinos. Nu am nici un conflict cu nimeni şi vreau să am linişte, pentru a mă putea pregăti cât mai bine”, a declarat Semedo.

×
Subiecte în articol: sport