x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua / Doua antrenamente pe zi

Steaua / Doua antrenamente pe zi

de Ionut Paduraru    |    12 Ian 2006   •   00:00
Steaua / Doua antrenamente pe zi

Pentru ca elevii sai sa fie in forma la primul meci al sezonului, programat la 15 februarie, impotriva lui Heerenveen, antrenorul Cosmin Olaroiu pune accent pe pregatirea fizica in prima parte a cantonamentului de la Montecatini.
Pana la 21 ianuarie, cand se incheie turneul din Italia, jucatorii stelisti vor face cate doua antrenamente pe zi, multe din acestea in sala de forta. Astazi jucatorii vor da primele teste, urmand ca tehnicianul sa vada potentialul lor fizic la aceasta ora. "Am ales Montecatini deoarece cunoastem zona, terenul si conditiile de aici, iar clima este asemanatoare conditiilor in care vom juca meciul cu Heerenveen. Joi vom da primele teste pentru a vedea in ce parametri ne situam in vederea abordarii dublei manse din Cupa UEFA", a declarat Olaroiu pentru site-ul oficial al gruparii din Ghencea.

CONTRACTE. Inainte de a pleca din tara, stelistii au semnat prelungirea contractelor actuale pe inca cinci ani, salariile acestora fiind marite cu sume cuprinse intre 20.000 si 50.000 de euro. "I-am pus pe toti sa semneze noile contracte pe cinci ani. Le-am marit salariile in functie de cat a jucat fiecare anul trecut. In 2008, cel mai mic contract la Steaua va fi de 150.000 de euro, pentru ca vom juca in Liga Campionilor", a declarat finantatorul Gigi Becali, adaugand ca, daca nu va pleca de la Steaua, salariul lui Mirel Radoi va fi marit cu cate 200.000 de euro pe an.

×
Subiecte în articol: sport