x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua:Fanii incep să-i ameninţe pe jucători

Steaua:Fanii incep să-i ameninţe pe jucători

de Marius Mihalcea    |    14 Noi 2007   •   00:00
Steaua:Fanii incep să-i ameninţe pe jucători
Sursa foto: Cristi Preda/

Pentru suporterii Stelei, remiza din Ghencea cu Pandurii, 0-0, a fost picătura care a umplut paharul. După meci, circa 200 de fani s-au dus glonţ la vestiare şi i-au ameninţat pe jucătorii lui Lăcătuş.

Pentru suporterii Stelei, remiza din Ghencea cu Pandurii, 0-0, a fost picătura care a umplut paharul. După meci, circa 200 de fani s-au dus glonţ la vestiare şi i-au ameninţat pe jucătorii lui Lăcătuş. "Ruşine să vă fie!", "Mercenarilor", "Afară din Ghencea!", "Lăcă, rupe-le capul!" şi "Dacă Dinamo ne bate, o să aveţi capete sparte!", au scandat suporterii.

VEHEMENŢI. Ieri, pe forumul site-ului fcsteaua.ro, suporterii au criticat politica de transferuri dusă de Gigi Becali in vară şi şi-au exprimat indoiala vizavi de capacităţile de antrenor ale lui Marius Lăcătuş: "Unii jucători, ca Victoraş Iacob, Surdu, Petre Marin sau Neaga nu au ce căuta la Steaua, iar Lăcătuş nu a venit cu nimic nou, pentru că nu poate şi gata". Dintre jucătorii blamaţi de suporteri, Victoraş Iacob pare a avea zilele numărate in Ghencea, atacantul nemaifiind in ultima vreme nici pe placul finanţatorului Gigi Becali. "Nu am un atacant care să bage mingea in poartă. Iacob, cănd ajunge mingea la el, o dă la adversar" s-a plăns Becali, care a anunţat că in pauza competiţională va dispune măsuri radicale: "Voi da afară şase fotbalişti, voi aduce doi jucători valoroşi din străinătate şi vom trece peste criza de acum". "Steaua nu mai joacă nimic, a ajuns ruşinea campionatului", au concluzionat fanii. In replică, oficialii Stelei au anunţat că din iarnă vor face achiziţii, orientăndu-se către piaţa argentiniană.

×
Subiecte în articol: sport