x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Golurile au venit dupa pauza

Steaua - Golurile au venit dupa pauza

de Ionut Paduraru    |    11 Feb 2007   •   00:00
Steaua - Golurile au venit dupa pauza

Ros-albastrii au castigat cu 3-0 amicalul cu CSM Ramnicu Valcea, ultima repetitie inaintea partidei de joi cu FC Sevilla. Antrenorul Cosmin Olaroiu a facut ultimele teste pentru formula de start in meciul cu detinatoarea Cupei UEFA.

Stadionul din Zavoi s-a umplut pana la refuz pentru intalnirea cu stelistii, care au jucat pentru prima data dupa un an fara sigla unui sponsor pe tricouri. Daca in urma cu o saptamana valcenii erau invinsi tot intr-un amical cu 7-0 de Rapid, de data aceasta scorul a fost mult mai strans. Golurile echipei din Ghencea au fost inscrise in ultima jumatate de ora a partidei de Vali Badea (2) si de Paraschiv.

TITULARI. Garniturile aproape identice pe care Cosmin Olaroiu le-a folosit in cele doua reprize arata ca tehnicianul s-a hotarat in mare parte asupra titularilor din meciul tur cu Sevilla. Steaua a inceput partida cu Cernea in poarta, Stancu, Goian, Ghionea si Coman in aparare, Paraschiv si Radoi la inchidere, iar Nicolita, Bostina si Cristocea in sprijinul singurului varf avansat, francezul Thereau. Ros-albastrii au dominat steril, iar portarul valcean Pampea i-a blocat pe Ghionea, Thereau si Paraschiv la cele mai mari ocazii ale ros-albastrilor.

SCHIMBARI. Olaroiu a facut putine modificari la inceputul partii secunde, aratand care sunt posturile pentru care nu s-a decis inca cine va fi titular la 15 februarie. Dupa pauza, Petre Marin i-a luat locul lui Gigel Coman pe postul de fundas stanga, stelistii schimband si sistemul de joc din 1-4-2-3-1 intr-un mult mai ofensiv 1-4-3-3. Astfel, in linia de mijloc, alaturi de Paraschiv si de Radoi a aparut Ovidiu Petre, atacul fiind format din Nicolita, Thereau si Vali Badea. Iar rezultatele s-au vazut imediat, ocaziile de gol aparute la poarta valcenilor fiind mult mai numeroase decat in primele 45 de minute. Goian, Thereau si Badea au fost la un pas de deschiderea scorului, cel din urma reusind pana la urma acest lucru in minutul 63, cand a reluat cu capul, la vinclu, o centrare a lui Ovidiu Petre. Au urmat apoi alte schimbari, pe teren aparand Croitoru, Iacob, Baciu, Saban si Ochirosii. Iar juniorul stelist a reusit o faza de spectacol in minutul 79, in urma careia acelasi Vali Badea a dus scorul la 2-0. Paraschiv a inchis tabela in minutul 88, tot dupa o actiune initiata de Ochirosii, la care a mai participat si Iacob. Pe final, la Steaua au mai intrat Lovin si portarul Lungu.

PRIME. Stelistii au aflat ieri si ce bani vor castiga daca vor reusi sa elimine FC Sevilla. Astfel, Gigi Becali le-a promis fotbalistilor prime de 20.000 de euro pentru calificarea in optimile de finala ale Cupei UEFA. Finantatorul a anutat ca primele nu vor fi in totalitate reprezentate din bani lichizi, in parte jucatorii urmand sa primeasca terenuri sau case in Pipera. Tinut secret de managerul general Mihai Stoica, transferul mijlocasului brazilian dorit de Steaua a cazut definitiv vineri seara. Desi suma de aproape doua milioane de dolari pe care ros-albastrii erau dispusi sa o plateasca i-a multumit pe conducatorii clubului brazilian, se pare ca transferul nu s-a mai realizat din cauza opozitiei impresarului fotbalistului.

×
Subiecte în articol: sport