x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA / Încă un hop: Fiorentina

STEAUA / Încă un hop: Fiorentina

de Mihai Igirosanu    |    03 Dec 2008   •   00:00
STEAUA / Încă un hop: Fiorentina

Vicecampioana a încheiat victorioasă turul din Liga 1, succesul în faţa revelaţiei din Urziceni asi-gurându-i şi un moral bun înaintea confruntării cu Fiorentina, din Liga Campionilor, decisivă pentru calificarea în Cupa UEFA.



Devierea norocoasă din ultimul minut a grecului Pantelis Kapetanos i-a adus antrenorului Dorinel Munteanu primul succes pe banca Stelei. Reuşita ciudată a elenului a fost primită cu entuziasm de cei peste 10.000 de suporteri, care au îndurat frigul şi ceaţa pentru a încuraja echipa şi a-l contesta din nou violent pe patronul Gigi Becali.

GOLANSKI Şi OGĂRARU POT REVENI ÎN LIGĂ
“Mă bucur că, în sfârşit, i-am văzut pe jucători zâmbind în vestiar, după meci. Sunt foarte bucuros pentru cele trei puncte venite după o perioadă cu multe rezultate de egalitate şi înfrângeri în Liga Campionilor. Nu am avut susţinerea totală a publicului, deşi echipa avea nevoie. Cu Fiorentina sper să ne încurajeze. Această victorie ne dă speranţe pentru meciul cu Fiorentina. Am crezut tot timpul că vom marca şi în inferioritate numerică. Am mai spus-o, echipele româneşti nu ştiu să joace în superioritate, practic şi ăsta a fost unul dintre motivele victoriei”, a declarat Dorinel Munteanu, care a mai analizat şi situaţia lotului. “Sunt şanse ca şi Golanski şi Ogăraru să-şi revină pentru Fiorentina. Am riscat cu Kapetanos, care avea doar trei antrenamente înaintea jocului, dar voiam să aibă un meci înaintea celui cu Fiorentina. Am răbdare cu Semedo, mă bazez mult pe el, ştiu ce calităţi are. Sunt convins că va ajuta Steaua în viitor”. Dezamăgit, antrenorul Unirii, Dan Petrescu, a spus: “Ghinionul pe care l-a avut Steaua în această perioadă s-a întors acum împotriva noastră. Este păcat, deoarece cred că meritam să fim pe primul loc. Cred că am fost echipa cea mai bună în tur. Oricum, la iarnă trebuie să muncim la mentalitate. Unii jucători aveau în minte că au făcut un sezon bun şi nu are nimic dacă pierd cu Steaua. Eu aş fi vrut ca Steaua să bată numai pe Fiorentina, în Liga Campionilor, dar acum că ne-au bătut pe noi sper şi mai mult să câştige cu Fiorentina”. Preşedintele Unirii, Mihai Stoica, a declarat: “Au fost trei momente importante care au decis această partidă. Au fost ratarea monumentală a lui Apostol, apoi accidentarea lui Ricardo şi apoi acea fază care a declanşat hegemonia Stelei. Petre Marin şi-a salvat echipa când a fost eliminat. Din păcate, am luat acest gol, iar acest lucru ne-a demonstrat că mai avem destul până să devenim o echipă cu adevărat puternică din toate punctele de vedere”.

Banii sunt la DNA

Procesul în care Gigi Becali cere recuperarea banilor confiscaţi de procurorii DNA în dosarul “Valiza” va fi judecat de Curtea de Apel Bucureşti, deoarece în dosar procurorii au pus sub acuzare şi o avocată, ceea ce atrage competenţa Curţii de a soluţiona cererea finanţatorului Stelei. Instanţa Tribunalului Bucureşti a admis ieri excepţia necompetenţei materiale ridicată de procurorii DNA, care au susţinut că cererea lui Gigi Becali trebuie judecată de o instanţă mai înaltă în grad, întrucât în dosar este cercetată şi avocata Alina Ciul.

Astfel, cazul privind sechestrul asiguratoriu asupra banilor lui Becali s-a declinat către Curtea de Apel Bucureşti. “Cred că voi recupera banii. Nu are cum să fie altfel. Dacă e altă hotărâre a instanţei, trebuie să o motiveze. Oricum ar da-o, nu are cum să o motiveze. Pentru că acum se judecă numai sechestrul asigurător, nu se judecă dosarul pe fond”, a declarat ieri, încrezător, Gigi Becali.

×
Subiecte în articol: sport fiorentina