x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua / Javier Clemente îl vrea pe Ionuţ Rada la Murcia

Steaua / Javier Clemente îl vrea pe Ionuţ Rada la Murcia

de Ovidiu Ciutescu    |    02 Iul 2008   •   00:00
Steaua / Javier Clemente îl vrea pe Ionuţ Rada la Murcia

12:30 • Reprezentat de agentul FIFA Gică Popescu, Ionuţ Rada tratează cu Murcia transferul de la Steaua în Spania. Javier Clemente, antrenorul echipei spaniole din segunda division, l-a cerut în mod expres pe fundaşul român la gruparea pe care o pregăteşte. Murcia l-a transferat la începutul acestei săptămîni şi pe rapidistul Ranko Despotovic.

Reprezentat de agentul FIFA Gică Popescu, Ionuţ Rada tratează cu Murcia transferul de la Steaua în Spania. Javier Clemente, antrenorul echipei spaniole din segunda division, l-a cerut în mod expres pe fundaşul român la gruparea pe care o pregăteşte. Murcia l-a transferat la începutul acestei săptămîni şi pe rapidistul Ranko Despotovic.

IMPAS. "Rada, la 26 de ani, ştie că poate pleca de la eterna campioană a României şi că este cel mai bun moment să o facă, lucru confirmat şi de reprezentantul său, fostul jucător al Barcelonei, Gică Popescu. Rada este un fundaş înalt şi rapid, pe gustul lui Clemente, iar antrenorul Stelei nu l-a folosit în ultimul timp din cauza celor doi fundaşi centrali titulari", scrie cotidianul AS. Potrivit cotidianului spaniol, mai mulţi reprezentanţi ai clubului Steaua au negociat deja transferul jucătorului, iar suma cerută este de 1,5 milioane de euro. Murcia nu poate să plătească această sumă de transfer şi vrea ca în tranzacţie să fie inclus şi atacantul suedez Henok Goitom, dar jucătorul este mai aproape de un transfer la Valladolid. Ionuţ Rada s-a transferat în vara lui 2007 de la Rapid la Steaua.

×
Subiecte în articol: sport