x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport STEAUA / N’Doye nu mai vine

STEAUA / N’Doye nu mai vine

de Ionut Paduraru    |    13 Dec 2008   •   00:00
STEAUA / N’Doye nu mai vine

Transferul lui N’Doye a căzut, deoarece Semedo, unul dintre jucătorii oferiţi la schimb, a evoluat deja la două echipe în acest campionat şi nu putea fi folosit de FC Vaslui decât din sezonul viitor.



Joi după-amiază, patronul Stelei, Gigi Becali, a anunţat că a ajuns la un acord cu Adrian Porumboiu privind transferul mijlocaşului Ousmane N’Doye, la schimb cu Ionuţ Rada şi cu Antonio Semedo. Porumboiu a confirmat şi el înţelegerea, spunând că mai trebuie doar să negocieze salariile cu jucătorii. Joi seară însă, finanţatorul vasluienilor a fost avertizat de şeful LPF, Dumitru Dragomir, că portughezul, care a jucat în acest sezon pentru CFR Cluj şi pentru Steaua, nu mai poate fi utilizat de o altă echipă, conform regulamentelor, în această ediţie de campionat. "Transferul lui N’Doye la Steaua a picat definitiv. Este adevărat că Semedo nu poate evolua la noi. A fost vina mea că nu m-am interesat să văd care este situaţia lui Semedo. Am vorbit cu domnul Becali şi l-am cerut pe Ochiroşii, dar mi-a zis că e netransferabil. Cu Rada m-am înţeles, problema a fost cu Semedo. Nu mai doresc alţi jucători de la Steaua, nu vreau nici bani în schimbul lui Semedo", a spus Porumboiu ieri.

Valeriu Argăseală, preşedintele Consiliului de Administraţie al grupării din Ghencea, speră însă în continuare că schimbul va fi realizat. "Cei de la Vaslui trebuie să decidă. Va putea fi transferat Semedo la Vaslui, dar nu va putea juca", a spus Argăseală, care a confirmat şi el că mijlocaşul Ochiroşii nu va pleca din Ghencea. "Orice antrenor din ţară şi l-ar dori pe Ochiroşii. E normal să şi-l dorească. De ce să plece Ochiroşii? Steaua are propria ei politică, nu poate să ţină cont decât în măsura în care o avantajează".

URĂRI DE LA GOIAN
Fundaşul Dorin Goian, care a împlinit ieri 28 de ani, a declarat pe site-ul oficial al clubului că îşi doreşte să câştige un nou titlu de campion cu Steaua şi să obţină o nouă calificare în Liga Campionilor. "De ziua mea îmi doresc, în primul rând, să fiu sănătos, la fel ca şi familia mea. De asemenea, sper să câştig un nou titlu de campion cu Steaua şi să ne calificăm din nou în Champions League, unde vrem să facem o figură mai frumoasă decât în acest sezon. Le doresc suporterilor noştri să aibă Sărbători Fericite şi un An Nou plin de împliniri", a declarat Goian.

S-a lansat istoria Stelei

Clubul din Ghencea a lansat ieri cartea "Steaua – Legenda unei echipe de fotbal", volumul de 400 de pagini scris de jurnalistul Cătălin Oprişan fiind prima istorie oficială a unei formaţii de fotbal din România. La lansare, care a avut loc în Parcul Operei, în locul fostului Stadion Venus, unde echipa "roş-albastră" a jucat primul meci oficial, au participat mai multe glorii ale clubului, printre care Ilie Savu, Ion Voinescu, Gicu Constantin, Tudorel Stoica, Anghel Iordănescu, Gigi Staicu, Gabi Balint sau Marius Lăcătuş. În schimb, nu a fost prezent nici un component al actualei echipe, ci doar preşedintele Valeriu Argăseală. "Am aşteptat cam mult 61 de ani această carte. Regret că nu sunt prezenţi şi fotbalişti din actuala generaţie", a spus Anghel Iordănescu. Cătălin Oprişan a precizat că documentarea a durat 18 luni şi că volumul putea să fie şi mai mare de 400 de pagini: "Ca să scrii de istoria unei echipe trebuie ca acea echipă să aibă istorie. Şi Steaua are aşa ceva". "Steaua – Legenda unei echipe de fotbal" are şi un CD cu zeci de fotografii şi costă 99 de lei.

"Transferul lui N’Doye la Steaua a picat definitiv. Este adevărat că Semedo nu poate evolua la noi. A fost vina mea că nu m-am interesat să văd care este situaţia lui Semedo"
Adrian Porumboiu - patron FC Vaslui

×
Subiecte în articol: sport steaua semedo