x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Nu mai vin portari

Steaua - Nu mai vin portari

de Dragos Stoica    |    13 Ian 2007   •   00:00
Steaua  -  Nu mai vin portari

Vesti bune pentru Cernea si pentru Andrey. Desi brazilianul Andrey va lipsi doua luni, "militarii" au renuntat la ideea aducerii unui alt portar, dupa ce in ultimele zile au avut mai multe discutii cu Martin Tudor.

Vesti bune pentru Cernea si pentru Andrey. Desi brazilianul Andrey va lipsi doua luni, "militarii" au renuntat la ideea aducerii unui alt portar, dupa ce in ultimele zile au avut mai multe discutii cu Martin Tudor.

Telenovela portarilor la Steaua pare sa se apropie de sfarsit. Daca in momentul accidentarii brazilianului Andrey, la primul antrenament efectuat, se parea ca oficialii echipei din Bulevardul Ghencea vor mai transfera un goalkeeper, patronul Gigi Becali a declarat ieri ca s-a renuntat la aceasta idee.

DECIZIE. Conform acestuia, poarta Stelei este asigurata pe viitor. "Nu cred ca vom mai aduce pe altcineva pentru postul de portar. Am inteles ca Andrey va reveni la antrenamente peste o luna. Lotul este complet", a afirmat Becali. Ieri, acesta i-a reziliat contractul portughezului Carlos: "Am auzit ca ar fi venit in tara. La revedere si cu asta basta! O sa se rupa contractul amiabil, bine, in caz contrar vom activa clauza de salvgardare, pe motiv de viata nesportiva. Inteleg ca mai vrea niste bani, dar nu va mai lua un cent in plus!".

Vor arbitri straini la meciurile cu Dinamo si cu Rapid. Patronul "militarilor" a afirmat ieri ca gruparea sa va solicita ca la meciurile cu Dinamo si cu Rapid sa fie arbitrata de "cavaleri ai fluierului" din strainatate. "Mi-a ajuns cat am fost dezavantajati in toamna. Mai sunt doi ani pana la alegerile prezidentiale si apoi o sa vedeti voi daca mai fura vreun arbitru pe Steaua in viata lui. Eu vreau sa fac dreptate in toate domeniile, dar in primul rand in fotbal. E multa nedreptate in tara asta", a spus Becali. In alta ordine de idei, patronul "ros-albastrilor" s-a aratat convins ca echipa sa poate cuceri Cupa UEFA daca trece de FC Sevilla: "Spaniolii sunt o echipa puternica, se afla inaintea Barcelonei si a lui Real Madrid. Mie imi convine asta, pentru ca atunci cand Steaua o va elimina, nu va mai avea nimeni nimic de spus. Acum nu mai e Steaua de acum sase luni, acum e o stea care straluceste mai frumos".

×
Subiecte în articol: sport