x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Parteneriat cu un nume de marca

Steaua - Parteneriat cu un nume de marca

de Ionut Paduraru    |    10 Feb 2007   •   00:00
Steaua - Parteneriat cu un nume de marca

Gruparea din Ghencea a semnat ieri un parteneriat de imagine cu Audi, constructorul de automobile ce mai sponsorizeaza pe Real Madrid, FC Barcelona, Manchester United, Bayern München si Olympique Lyon.

In rand cu puterile

Gruparea din Ghencea a semnat ieri un parteneriat de imagine cu Audi, constructorul de automobile ce mai sponsorizeaza pe Real Madrid, FC Barcelona, Manchester United, Bayern München si Olympique Lyon.

Cele doua parti au refuzat sa dezvaluie durata si conditiile financiare ale intelegerii. Se stie insa ca Audi nu va fi sponsorul principal al echipei, iar sigla sa nu va aparea pe tricourile elevilor lui Cosmin Olaroiu. In schimb, numele noului sponsor va putea fi vazut pe panourile publicitare din jurul terenului si pe biletele de meci.

REDUCERE. Firma a oferit deja cinci limuzine Stelei, folosite de oficialii din Ghencea. In plus, jucatorii vor beneficia de un discount daca vor dori sa isi cumpere un autoturism din aceasta marca. "Audi colaboreaza cu cateva cluburi mari si cred ca atunci cand ai parteneri puternici esti si tu mai puternic. Multi jucatori de la Steaua au astfel de masini si, dupa semnarea acestui acord, cred ca vor avea si mai multi masini Audi", a declarat antrenorul Cosmin Olaroiu, prezent la oficializarea parteneriatului.

"Suntem mandri ca Steaua ne-a ales pentru acest parteneriat si sunt sigur ca si echipa Steaua e mandra ca Audi a ales-o. Si noi, ca si Steaua, avem obiectivul de a fi numarul unu", a declarat si directorul Audi, George Sanduleac. Oficialul Audi a mentionat ca in contract nu sunt prevazute bonusuri financiare care sa fie achitate in functie de performantele echipei. Totusi se pare ca daca un jucator de la Steaua va iesi golgeterul campionatului, acesta va primi un autoturism Audi.

SPONSOR. Steaua a renuntat in urma cu cateva zile la sponsorul principal, Rafo Onesti, pentru nerespectarea intelegerilor financiare. Mai precis, rafinaria nu a platit aproximativ 1,5 milioane de dolari, reprezentand bonusurile pentru meciurile jucate in cupele europene. Patronul Gigi Becali a anuntat cu acea ocazie ca Steaua va avea in curand un nou sponsor principal.

GLUME
Antrenorul stelist a glumit ieri pe seama cererii venite in aceasta saptamana de la adversarul din "16-imile" Cupei UEFA, FC Sevilla. Dupa ce oficialii spanioli au anuntat ca nu doresc ca autocarul care ii va astepta la aeroport sa contina culoarea verde, specifica rivalei Betis, Olaroiu a zis ca acestora li s-ar putea pune la dispozitie automobile verzi. "Audi are si automobile verzi. Poate vom purta tricouri verzi, pentru ca asta nu poate sa ne interzica", a spus Olaroiu.
AMICAL
Steaua va juca astazi un amical cu divizionara secunda CSM Ramnicu-Valcea, aceasta fiind ultima partida de verificare inaintea confruntarii cu FC Sevilla din Cupa UEFA. Partida se va disputa la Ramnicu-Valcea, de la ora 14:00, nefiind televizat. Steaua a apelat la aceasta varianta dupa ce amicalul cu Moldova a fost anulat, respectandu-si astfel si promisiunea facuta suporterilor valceni in urma cu un an, cand partida cu CSM nu s-a mai putut disputa din cauza ninsorii abundente.
×
Subiecte în articol: sport steaua audi