x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Pleaca Nicolae Dica?

Steaua - Pleaca Nicolae Dica?

de Ionut Paduraru    |    09 Dec 2006   •   00:00
Steaua - Pleaca Nicolae Dica?

Interes pentru golgeter. Managerul general Mihai Stoica a declarat ieri ca gruparea din Ghencea nu a primit pana in acest moment nici o oferta concreta pentru Nicolae Dica, dar ca nu este exclus un transfer. Spre deosebire de capitanul Mirel Radoi, care a declarat ca Dica va parasi Steaua in aceasta iarna, managerul general Mihai Stoica este mai circumspect.

"Ramane de vazut daca va pleca Dica de la Steaua. M-a pus pe ganduri declaratia presedintelui de la Olympique Lyon, care a zis ca se gandeste sa demareze imediat negocierile, dar cinci ore cat am stat langa el nu a spus nimic. Nu stiu daca a fost galant sau a glumit spunand acest lucru, dar nu s-a purtat nici o discutie despre transferul lui Dica, desi ar fi fost un cadru potrivit", a spus Mihai Stoica. Oficialul a precizat ca mijlocasul stelist poate evolua la orice echipa puternica, dar deocamdata nu are oferta concreta. "Dica este un jucator cunoscut in Europa. Poate evolua la absolut orice nivel, dar deocamdata nu exista nici o oferta concreta pentru el", a spus Mihai Stoica.

DERANJAT. Managerul stelist a afirmat ca nu-i plac supranumele, nici macar "RonalDica", asa cum este alintat in ultimul timp jucatorul sau preferat. "Nu-mi plac supranumele, sunt lipsite de originalitate. Dica e golgeterul Stelei in acest sezon si in editia trecuta. E golgeterul grupei din Liga, alaturi de Van Nistelrooy, si a marcat goluri importante pentru echipa nationala. E numarul unu in 2006 si daca cineva va scoate alt fotbalist drept jucatorul anului va fi o jignire pentru toti suporterii Stelei, pentru club si pentru Dica", a precizat MM Stoica.

SANATATE. Oficialul a mai declarat ca Dica este jucatorul stelist cu cele mai putine accidentari. "De cand a venit nu are mai putin de 28 de meciuri din 30 jucate intr-un an. Chiar daca e mereu in lupta, Dica nu e niciodata accidentat. N-a jucat intr-un meci la Iasi, cand, daca se voia, putea fi fortat", a spus managerul, completat de doctorul Radu Paligora: "Dica a fost o singura data schimbat din motive medicale".
Clubul din Ghencea a oficializat ieri un contract de parteneriat cu Medsana Bucharest Medical Center, o retea privata de centre medicale de diagnostic si tratament din Bucuresti.

×
Subiecte în articol: sport dică