x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua / Plecare cu sperietura

Steaua / Plecare cu sperietura

de Dragos Stoica    |    11 Ian 2006   •   00:00
Steaua / Plecare cu sperietura

Altadata unii dintre oamenii de baza ai formatiei din Ghencea, Hamutovski si Fl. Dumitru nu mai fac parte din lotul "ros-albastrilor".

Cu un nou antrenor fata de turul campionatului, componentii Stelei au plecat ieri-dimineata in Italia, pentru un stagiu de pregatire la Montecatini Terme.

MODIFICARI. In afara schimbarii conducerii tehnice, lotul "ros-albastrilor" a suferit si el doua pierderi. Cea mai importanta vine din poarta, de unde bielorusul Vasili Hamutovski a preferat sa accepte o oferta din Rusia. In vederea inlocuirii sale, conducerea Stelei a demarat deja negocieri cu mai multi goalkeeperi, solutia finala putand aparea la echipa chiar in timpul cantonamentului din Italia. Totodata, accidentat aproape pe tot parcursul anului trecut, Florentin Dumitru si-a reziliat contractul cu Steaua, fiind aproape de o intelegere cu CFR Cluj. Din delegatia Stelei care a plecat ieri in Italia fac parte 24 de jucatori: Cornel Cernea, Marius Toma - portari; Dorin Goian, Daniel Balan, Mirel Radoi, Mihai Nesu, Eugen Baciu, Petre Marin, George Ogararu, Alexandru Tudose, Sorin Ghionea - fundasi; Andrei Enescu, Nicolae Dica, Gabriel Bostina, Banel Nicolita, Sorin Paraschiv, Florin Lovin, Vasilica Cristocea, Razvan Ochirosii - mijlocasi; Daniel Oprita, Victoras Iacob, Andrei Cristea, Alin Litu, Laurentiu Dinita - atacanti. Inaintea plecarii, stelistii au fost obligati sa astepte afara mai multe minute, din cauza descoperirii pe aeroport a unui colet suspect, motiv pentru care toate persoanele din aerogara au fost evacuate.

ALEXA
In urma cu cateva zile, Mihai Stoica a declarat ca formatia din Ghencea va da o adevarata bomba pe piata transferurilor. Confom site-ului "dinamomania.net", jucatorul vizat de rivalii "cainilor" este mijlocasul Dan Alexa. Dorit deopotriva de "alb-rosii", Alexa poate fi achizitionat daca un club le plateste chinezilor suma de 250.000 de euro, ramanand ca apoi sa se inteleaga cu jucatorul. Cum Dinamo este in aceste zile macinata de alte conflicte, fotbalistul ar fi fost sunat zilele trecute de Gigi Becali. De altfel, intrebat daca a mai primit si alte oferte in afara celei de la Dinamo, Alexa le-a replicat fanilor dinamovisti: "Daca va raspund, mai ramanem prieteni?".

×
Subiecte în articol: sport