x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Rapid 0-0 - Egal pentru rivale

Steaua - Rapid 0-0 - Egal pentru rivale

de Dragos Stoica    |    17 Sep 2007   •   00:00
Steaua  -  Rapid 0-0 - Egal pentru rivale
Sursa foto: Catalin Abagiu/

După un meci interesant, Steaua şi Rapid şi-au impărţit punctele aseară, spre bucuria contracandidatelor la titlu, Dinamo şi CFR Cluj

După un meci interesant, Steaua şi Rapid şi-au impărţit punctele aseară, spre bucuria contracandidatelor la titlu, Dinamo şi CFR Cluj

Stadion: Steaua

Spectatori: 20.000

Arbitri: Al. Deaconu 8 - N. Marodin 8, Ad. Vidan 8

Steaua şi Rapid continuă tradiţia partidelor indecise. Concentrate să nu ia gol, ambele formaţii au uitat aseară că fotbalul este, măcar teoretic, un joc in care diferenţa se face la poarta adversă.

TACTICIZAT. Cele două echipe au intrat cu precauţie in meci, duelul ducăndu-se mai degrabă in plan tactic. Fără să rişte, Hagi n-a incercat lucruri spectaculoase in aşezarea echipei sale. Deşi s-a vorbit de titularizarea lui Surdu, acesta a pătruns pe gazon abia la pauză, in locul neregăsitului Neaga. Unul dintre oamenii de bază de fiecare etapă, Nicoliţă, a irosit insă cea mai mare oportunitate in careul Rapidului, fiind imitat la poarta echipei sale de brazilianul Rapidului, Cesinha. După pauză, meciul a inceput mult mai bine, cu alt ritm şi altă alternanţă. Zapata şi-a salvat insă echipa in cel puţin două rănduri, in timp ce avanposturile Stelei au aşteptat in zadar minunea doar de la explozia lui Nicoliţă sau execuţia lui Dică.

MULŢUMIŢI. După meci, Gică Hagi a declarat că este satisfăcut de rezultat. "Ne-am dorit mult victoria, dar atăt s-a putut. Am intălnit un adversar foarte bun. Meciul a fost frumos, păcat doar că s-a terminat fără gol. Cred că fiecare echipă putea să căştige. S-a văzut totuşi că noi trebuia să jucăm ceva mai ofensiv, să avem mai mult curaj in faza de atac. Şi in apărare am stat destul de bine, cu excepţia celor două-trei momente in care ne-am clătinat. Oricum, suntem pe drumul cel bun.", a spus Hagi după meci. La răndul său, italianul Cristiano Bergodi s-a arătat mulţumit de startul Rapidului: "Sunt mulţumit de rezultat. Am făcut o repriză secundă bună, in care am avut cel puţin trei ocazii incredibile. Băieţii au jucat bine, mai ales după pauză. Puteam să invingem, avem parte de un inceput bun de campionat". In altă ordine de idei, inainte de inceperea meciului, intre suporterii celor două echipe au avut loc mai multe altercaţii in zona Tricodava, in urma cărora o poliţistă a fost rănită grav la cap de o piatră care a trecut prin luneta maşinii de serviciu.

×
Subiecte în articol: sport