x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Start pentru liga

Steaua - Start pentru liga

de Ionut Paduraru    |    26 Iul 2005   •   00:00
Steaua - Start pentru liga

Stelistii pleaca in aceasta dimineata in Irlanda, pentru partida tur cu Shelbourne, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, decolarea fiind prevazuta pentru ora 11:00, de pe Aeroportul Henri Coanda.

Partida Shelbourne - Steaua se va disputa maine seara, pe Stadionul Tolka Park, si va fi transmisa in direct de TVR 1, de la ora 21:30. Meciul va fi arbitrat de o brigada letona, cu Romans Lajuks la centru, ajutat de Sergejs Braga si Janis Pukijans. Antrenorul Oleg Protasov (foto) s-a decis ieri asupra jucatorilor care vor face deplasarea in Irlanda. Astfel, vor fi lasati acasa Curt, Petre Marin, Dorin Goian si Fl. Dumitru. La Dublin nu pleaca nici portarul Cezar Lungu, rezerva lui Hamutovski pentru acest meci urmand a fi Toma.

CASA INCHISA. La meciul de maine seara, stelistii vor fi sustinuti si de 35 de suporteri din tara, plecati duminica cu autocarul. Tinand cont de faptul ca in Irlanda traiesc foarte multi romani, ros-albastrii mizeaza insa pe sprijinul a cel putin 1.000 de fani. Si interesul localnicilor este ridicat, clubul anuntand ieri ca biletele, 15 euro bucata, pentru acest meci s-au epuizat.

×
Subiecte în articol: sport