x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua / Tinta Heerenveen

Steaua / Tinta Heerenveen

de Ionut Paduraru    |    06 Feb 2006   •   00:00
Steaua / Tinta Heerenveen

Ros-albastrii s-au intors ieri din turneul de pregatire din Cipru, dar ar putea pleca mai repede in Olanda, pentru prima mansa a meciului cu Heerenveen.

Antrenorul Cosmin Olaroiu s-a declarat multumit de comportarea jucatorilor sai in stagiul de la Larnaca. "A fost multa munca, meciuri grele, trei chiar foarte grele. Sper sa ne prinda bine pentru confruntarea cu Heerenveen", a spus Olaroiu, care s-a aratat satisfacut de revenirea de forma aratata de Cristea, Oprita, Baciu si de Petre Marin, jucatori folositi mai putin in tur, dar si de acomodarea nou-venitului Cristocea.

PORTAR. Olaroiu a mai precizat ca transferul portarului portughez Carlos Alberto Fernandes a dat siguranta echipei. "Este un portar bun, in primele doua meciuri amicale practic nu prea a avut ce sa apere, cu Liberec a avut ceva mai mult de furca si s-a descurcat foarte bine. S-a acomodat deja cu coechipierii", a spus tehnicianul. Carlos a venit in Romania impreuna cu delegatia stelista, dar imediat s-a imbarcat intr-o cursa pentru Portugalia. El va reveni in tara maine, cand vor reincepe pregatirile pentru meciul cu Heerenveen.

1-1 CU LIDERUL DIN CEHIA
In ultimul meci de verificare din Cipru, Steaua a terminat la egalitate, 1-1, cu Slovan Liberec, liderul campionatului din Cehia. "Ros-albastrii" au fost condusi din minutul 45, dupa ce Zaporoch a transformat un penalti, golul egalizator fiind inscris de Radoi (’50), tot din lovitura de pedeapsa. Cosmin Olaroiu a inceput meciul cu formula Carlos - Ogararu, D. Goian, Ghionea, Nesu - Nicolita, Radoi, Paraschiv, Bostina - N. Dica, Iacob, iar pe parcurs au mai intrat Baciu si Cristea. In Cipru, Steaua a mai obtinut o victorie, 3-1, cu FK Teplice, si trei rezultate de egalitate, 2-2 cu Energia Vladivostok si 1-1 cu Steaua Rosie Belgrad si Sartid Smederevo.

PLEACA IN FUNCTIE DE TIMP
Stelistii ar putea pleca in Olanda cu aproape o saptamana mai devreme, pentru o adaptare mai buna in vederea meciului cu Heerenveen. "In Cipru ne antrenam la ora 17:30, cand era destul de frig, pentru a nu face o trecere brusca. Nici in Olanda nu va fi prea cald si trebuie sa ne adaptam in zilele care ne-au ramas pana la primul meci. In functie de vreme, vom decide daca ne vom pregati in tara sau daca vom pleca mai devreme in Olanda", a precizat antrenorul Cosmin Olaroiu. Meciul cu Heerenveen, din prima mansa a 16-imilor Cupei UEFA, este programat la 15 februarie, delegatia stelista putand ajunge in Olanda la sfarsitul saptamanii viitoare.

×
Subiecte în articol: sport heerenveen