x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua - Un pic mai scump

Steaua - Un pic mai scump

de Ionut Paduraru    |    06 Sep 2007   •   00:00
Steaua - Un pic mai scump
Sursa foto: Alex Nicodim/

Ca şi in sezonul trecut, clubul din Ghencea va vinde la pachet biletele pentru meciurile de acasă din grupele Ligii Campionilor, dar preţurile sunt ceva mai mari decăt acum un an.

Ca şi in sezonul trecut, clubul din Ghencea va vinde la pachet biletele pentru meciurile de acasă din grupele Ligii Campionilor, dar preţurile sunt ceva mai mari decăt acum un an.

Biletele pentru partidele pe care Steaua le va susţine in Grupa H se vor vinde numai sub formă de pachete, care vor conţine căte un tichet pentru intălnirile cu Arsenal (2 octombrie), FC Sevilla (7 noiembrie) şi Slavia Praga (27 noiembrie). Deşi gruparea din Ghencea a anunţat că preţurile au fost stabilite şi in urma discuţiilor avute cu reprezentanţii suporterilor, acestea sunt puţin mai mari decăt cele de anul trecut, după cum anunţase finanţatorul Gigi Becali. Astfel, un pachet la peluze va costa 210 lei, faţă de 185 in sezonul precedent, in timp ce seturile de tichete pentru tribuna a II-a şi tribuna I vor costa 400, respectiv 600 de lei, cu căte 50 de lei mai mult decăt acum un an. In schimb, pachetele pentru tribuna 0 şi fotolii şi-au păstrat preţurile, 900, respectiv 1.200 de lei. Dacă anul trecut s-au obţinut 2,5 milioane de euro din vănzarea biletelor, in acest sezon se speră la incasări de 3 milioane de euro.

1.400 de englezi

Reprezentanţii grupării londoneze au fost ieri la Bucureşti pentru a pune la punct detaliile meciului cu Steaua, din a doua etapă a grupei H. Oficialii "roş-albaştrilor" au fost de acord ca suporterilor lui Arsenal să le fie atribuite 1.400 de bilete pentru partida de la 2 octombrie. Delegaţia engleză a fost condusă de secretarul general al clubului, David Miles, şi a fost insoţită la discuţii de doi oficiali ai Ambasadei Marii Britanii in Romănia.

Preţ la Praga

Suporterii stelişti care vor să insoţească Steaua in primul meci din grupa H, programat la 19 septembrie, in deplasare, cu Slavia Praga, vor trebui să plătească aproximativ 130 de lei pentru biletul de intrare. Clubul ceh a anunţat ieri preţurile biletelor pentru intălnirile din Liga Campionilor. Cele mai ieftine tichete sunt cele pentru partida cu Steaua, 900 de coroane, faţă de 1.300 de coroane pentru meciul cu Arsenal şi 1.100 de coroane pentru cel cu Sevilla.

×
Subiecte în articol: sport