x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Steaua / Victorie si cu FC Sion

Steaua / Victorie si cu FC Sion

de Ionut Paduraru    |    21 Ian 2006   •   00:00
Steaua / Victorie si cu FC Sion

Echipa antrenata de Cosmin Olaroiu a incheiat cu o victorie turneul de pregatire de la Montecatini. Ieri, in cel mai important meci de verificare de pana acum, Steaua a invins cu 2-1 pe FC Sion, liderul diviziei secunde din Elvetia, golurile fiind marcate de Dica (’4), P. Marin (’48), respectiv Joao Pinto (’13). Olaroiu a trimis in teren urmatoarea formula: Cernea - P. Marin (’83 Balan), Goian, Ghionea, Nesu (’65 Oprita) - Ogararu, Radoi, Paraschiv (’70 Cristocea), Bostina (’83 Ochirosii) - Dica (’77 Lovin), Iacob (’71 Cristea). Pana acum, in turneul italian, ros-albastrii mai inregistrasera doua victorii, 2-0 cu Carrese (C2) si 1-0 cu Massese (C1).

CIPRU. Stelistii vor reveni astazi in tara, iar la 24 ianuarie vor pleca in Cipru, pentru ultimul turneu de pregatire. Ros-albastrii vor sta in Cipru pana la 4 februarie, urmand a juca meciuri amicale cu Energia Vladivkavkaz, Steaua Rosie Belgrad, Slovan Liberec, Sartid Smederevo si FK Teplice.

ADVERSARI. Heerenveen, adversara Stelei din 16-imile Cupei UEFA, i-a prelungit contractul antrenorului Gertjan Verbeek pana in 2008. Verbeek, care a preluat echipa in 2004, isi va numi noul secund saptamana viitoare, deoarece fostului sau asistent, Jan de Jonge, i-a expirat contractul la sfarsitul lui 2005. (Ionut Paduraru)

GAZON
Conform directorului executiv al gruparii din Ghencea, Valeriu Argaseala, lucrarile de refacere a gazonului de la stadionul Steaua vor incepe in cel mai scurt timp posibil. "Lucrarile vor demara cat se poate de repede, in maximum trei saptamani, in functie si de vreme. Deocamdata nu au ajuns in tara toate utilajele necesare. Acestea sunt de dimensiuni mai mici, pentru a putea patrunde pe teren prin tunelul de la vestiare. Oricum, in toamna, Steaua va juca in Liga Campionilor pe stadionul din Bulevardul Ghencea, in conditii excelente", a spus Argaseala.

×
Subiecte în articol: sport