x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri

Ştiri

11 Ian 2009   •   00:00
Ştiri

11 ianuarie 2009



FC VASLUI/Grozavu este noul secund
Fostul antrenor principal al divizionarei secunde FC Botoşani, Leo Grozavu, va fi secundul lui Viorel Moldovan la FC Vaslui.
"Este un pas înainte pentru mine, chiar dacă sunt doar secund la o formaţie de primă ligă. Am venit la Vaslui în primul rând să ajut echipa să-şi atingă obiectivul de a juca într-o cupă europeană. După şase ani de liga secundă trebuia să încerc şi o experienţă la nivelul
Ligii I", a spus Grozavu.

STEAUA/Neaga regretă că nu a luat titlul
Pus pe liber de Steaua la cererea patronului Gigi Becali, atacantul Adrian Neaga (foto) nu regretă că a revenit în România în 2007. "Am trăit foarte multe momente bune la Steaua, dar plec dezamăgit că nu am putut câştiga titlul. Vreau să le urez baftă jucătorilor şi lui Marius Lăcătuş, care e un antrenor bun şi merită să ia campionatul. În maximum două săptămâni voi vedea unde voi juca", a spus Neaga.

OŢELUL/Patru amicale în Antalya
Directorul general Marius Stan a anunţat că echipa gălăţeană va susţine patru meciuri amicale în stagiul de pregătire din Antalya, care va avea loc în perioada 4-16 februarie. În Turcia, Oţelul va întâlni formaţiile Metalurg Skopje (Macedonia), MSK Kosice (Slovacia), Rabotnicki (Macedonia) şi FC Gomel (Belarus). Elevii lui Petre Grigoraş se vor reuni mâine pentru a începe pregătirea returului.

HANDBAL/Prima victorie în Danemarca
În ziua a doua a Turneului celor Patru Naţiuni, care are loc în Danemarca, naţionala României a învins cu scorul de 36-31 (18-13) reprezentativa Bosniei-Herţegovina. În primul joc, tricolorii antrenaţi de Aihan Omer au jucat cu Islanda, vicecampiona olimpică de la Beijing, în faţa căreia au cedat cu 34-28. Turneul se încheie astăzi, când România întâlneşte campioana europeană, Danemarca (ora 16:50, în direct la TVR 2).

FRANŢ/Amiens îl vrea pe Claudiu Keşeru
Echipa de ligă secundă Amiens a înaintat o ofertă clubului FC Nantes pentru împrumutul până la finalul sezonului al atacantului Claudiu Keşeru (foto centru). În vârstă de 22 de ani, internaţionalul român de tineret a ajuns la FC Nantes în 2003, iar în returul campionatului trecut a fost împrumutat la Libourne. În acest sezon el a revenit la Nantes, dar, pentru că nu a evoluat decât în nouă partide, a anunţat că vrea să plece.

GERMANIA/Podolski revinela FC Köln
Nemulţumit de statutul de rezervă pe care îl are la Bayern München, internaţionalul german Lukas Podolski se va întoarce în vară la FC Köln, echipa la care s-a format. Cele două cluburi mai trebuie să se înţeleagă asupra sumei de transfer, pentru că FC Köln oferă 7,5 milioane de euro, în timp ce Bayern cere 10 milioane de euro. Locul lui Podolski la campioana Germaniei va fi luat de croatul Ivica Olic, de la Hamburg.

×
Subiecte în articol: sport