x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

07 Ian 2009   •   00:00

7 ianuarie 2009



PATINOAR RENOVAT
Conducerea Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă a demarat un program de modernizare a patinoarului “Mihai Flamaropol”. “După înlocuirea motoarelor, am schimbat instalaţia de iluminare, care avea cel puţin 15-20 de ani. Mai sunt de făcut unele reglaje pentru ca lumina să fie distribuită uniform, dar asta se va rezolva cât de curând. A fost montat şi un sistem de supraveghere video, care ne permite să monitorizăm comportamentul suporterilor şi să îi depistăm pe cei care creează probleme”, a declarat Iuliu Becze, secretarul general al FRHG.

DE LA UTA LA MONACO
Fundaşul dreapta român Cristian Melinte va fi testat de AS Monaco într-un meci amical cu Juventus Torino, în vederea unui posibil transfer, anunţă site-ul football365.fr. Melinte, în vârstă de 20 de ani, este în prezent legitimat la divizionara secundă UTA şi mai poate evolua şi pe postul de mijlocaş dreapta.

LIGA I, LOCUL 21
Campionatul României ocupă locul 21, cu 472 de puncte, în clasamentul mondial al ligilor naţionale întocmit de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului. Cel mai puternic campionat din lume este cel al Angliei, urmat de cele din Italia şi Argentina.

CFR, PROCES AMĂNAT
Reprezentanţii lui CFR Cluj şi ai firmei de construcţii care a dat în judecată clubul pentru lucrările de la stadion neachitate au cerut judecătorilor de la Tribunalul Comercial Cluj amânarea judecării cauzei pentru a rezolva situaţia pe cale amiabilă. “Am cerut un termen după 20 ianuarie pentru soluţionarea pe cale amiabilă. Până atunci se vor regulariza sumele şi se va stabili datoria completă şi se va achita”, a declarat avocatul campioanei, Călin Bucerzan. De asemenea, Camelia Mureşan, consilier juridic la Transilvania Construcţii, a declarat că firma pe care o reprezintă va aştepta până după 20 ianuarie plata datoriilor.

DIN NOU ÎN GHENCEA
Amicalul România – Croaţia, de la 11 februarie, va avea loc în Ghencea. Într-un comunicat remis ieri, FRF a mai precizat că ora de disputare nu a fost încă stabilită.

×
Subiecte în articol: sport