x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

08 Ian 2009   •   00:00

8 ianuarie 2009



MARICA, LA MUNCĂ
Atacantul Ciprian Marica şi-a reluat pregătirea fizică la Stuttgart, unde a revenit după vacanţa petrecută în România. Mâine, jucătorul va pleca împreună cu coechipierii săi într-un cantonament de opt zile în Portugalia, la Algarve. "După o vacanţă liniştită, petrecută alături de familie şi de prieteni, am revenit la muncă. O pregătire scurtă la Stuttgart, unde ninge ca-n basme, şi apoi un turneu în Portugalia. Crăciunul, Revelionul au devenit amintiri", a scris fotbalistul pe blogul său.

BECKHAM, REINVENTAT
David Beckham este mulţumit de debutul său la AC Milan, în partida amicală disputată marţi, la Dubai, împotriva lui Hamburg. "Sunt foarte fericit după primul meu meci în tricoul lui Milan. Mă simt puţin obosit, dar este normal după atâtea zile de pregătire intensă. Colegii mei sunt fotbalişti extraordinari şi este foarte uşor să joci alături de ei, deoarece te pun mereu în cele mai bune situaţii. Sunt pregătit să debutez şi în campionat", a spus Beckham, care a fost titular şi a jucat o repriză. AC Milan a câştigat cu 5-4, după executarea loviturilor de departajare. La finalul celor 90 de minute, scorul era egal 1-1. Golul "rossonerilor" a fost marcat de Ronaldinho din penalty (’63), în timp ce pentru HSV a înscris Benjamin (’68).

"DUBLĂ" DICĂ
Mijlocaşul Nicolae Dică a marcat două goluri în partida amicală pe care Catania a câştigat-o cu 6-0 pe terenul formaţiei de amatori Belpasso. Dică a deschis scorul din penalty şi tot el a fost cel care a închis tabela. Celelalte goluri ale învingătorilor au fost reuşite de Paolucci, Plasmati (2) şi Martinez. Românul a fost folosit de antrenorul Walter Zenga pe toată durata întâlnirii.

TENIS
Victor Hănescu s-a calificat în sferturile turneului de la Doha (Qatar), dotat cu premii de 1.110.250 de dolari. Hănescu l-a învins, în turul II, cu 6-2, 6-4, pe rusul Mihail Iujnîi şi va juca în sferturi cu învingătorul meciului dintre Arnaud Clement şi Andy Roddick. Pentru calificarea în această fază, Hănescu va primi 45 de puncte ATP şi 27.650 de dolari. La rândul său, Edina Gallovits a acces în sferturi la Auckland, după ce a învins-o cu 6-3, 6-3 pe Anabel Medina Garrigues (Spania). Gallovits va juca în faza următoare cu franţuzoaica Rezai.

×
Subiecte în articol: sport