x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

09 Ian 2009   •   00:00

9 ianuarie 2009



SPERANŢE LA OTOPENI
Antrenorul lui CS Otopeni, Liviu Ciobotariu, crede că echipa sa păstrează şanse de a rămâne în prima divizie. "Şanse sunt, dar foarte importantă este pregătirea. Suntem conştienţi că situaţia nu este deloc roz, dar suntem optimişti şi sperăm să reluăm campionatul în forţă", a spus Ciobotariu. CS Otopeni ocupă locul 17 la finalul turului, la 10 puncte de primul loc ce asigură menţinerea în Liga I. Absent de la reunire, Gigel Coman va fi exclus din lot. Jucătorii lui Ciubotariu au efectuat primul antrenament din 2009 pe şantier, pe străzile desfundate, printre vilele aflate în construcţie în Otopeni, deoarece gazonul stadionului era protejat de îngheţ cu folii de plastic.

STEAUA
Fundaşul stelist George Ogăraru a declarat ieri, după vizita medicală, că este încrezător că echipa sa va reuşi un retur foarte bun. "Contează foarte mult că o să jucăm meciurile importante pe teren propriu. Derbiurile le avem în Ghencea şi sunt sigur că suporterii vor fi alături de noi. Avem perioada de pregătire, o să ne antrenăm doar pentru câştigarea campionatului. Este bine că nu mai jucăm în cupele europene, deoarece riscurile de accidentare sunt mai mici şi sperăm să nu mai avem probleme de lot, cum a fost în tur", a spus Ogăraru. De la vizita medicală efectuată ieri de jucătorii stelişti la INMS a lipsit doar Ricardo Pedriel, care se află încă în Bolivia.

FC BRAŞOV

Fotbaliştii de la FC Braşov nu au avut nici o problemă la vizita medicală efectuată miercuri şi ieri la Spitalul Mârzescu, toţi fiind declaraţi apţi pentru efort. De la vizita medicală au lipsit doar portughezii Rui Duarte şi Paulo Adriano, care ajung în ţară abia mâine, şi portarul Dani Coman, care se află la Clinica Isokinetik de la Bologna pentru a efectua un control amănunţit la spate. "Pe Dani l-am trimis la Bologna, pentru a fi siguri că totul este în regulă şi că nu există riscul să apară ulterior probleme. Este bine acum, a făcut şi antrenamente acolo, deci când va veni la Braşov nu va fi în urmă", a spus antrenorul Răzvan Lucescu despre situaţia lui Coman.

TENIS

Victor Hănescu a ratat calificarea în semifinalele turneului de la Doha (Qatar), dotat cu premii în valoare de 1,1 milioane de dolari, după ce a fost învins de americanul Andy Roddick, cap de serie nr. 4, scor 3-6, 2-6. Pentru accederea în sferturi, Hănescu va primi 45 de puncte ATP şi 27.650 de dolari. De asemenea, Edina Gallovits a ratat calificarea în semifinalele turneului de la Auckland (Noua Zeelandă), dotat cu premii în valoare totală de 220.000 de dolari. Gallovits a fost învinsă în sferturile de finală cu scorul de 6-3, 6-2 de franţuzoaica Aravane Rezai. Pentru performanţa reuşită la Auckland, Gallovits va primi 70 de puncte WTA şi 5.340 de dolari.

×
Subiecte în articol: sport