x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

10 Ian 2009   •   00:00

10 ianuarie 2009



"VALIZA", LA CLUJ
Procesul în care Gigi Becali a cerut, prin vicepreşedintele Stelei Teia Sponte, să primească înapoi banii confiscaţi în dosarul "Valiza" se va muta la Curtea de Apel Cluj. Judecătorii bucureşteni au luat ieri această decizie, pentru ca solicitarea de restituire a celor 1,7 milioane de euro să poată fi judecată împreună cu procesul "mamă", cel de corupţie, deschis împotriva patronului echipei Steaua. Becali a fost deferit justiţiei de procurorii DNA, alături de alte cinci persoane, deoarece ar fi încercat să dea bani fotbaliştilor de la Universitatea Cluj pentru ca aceştia să-şi joace corect şansele în meciul cu CFR Cluj. (Miruna Pasă Petru)

ARTHURO, SPRE OFI CRETA

Cotidianul elen Gazzetta a scris ieri că atacantul brazilian Arthuro Bernhardt, liber de contract după despărţirea de Steaua, are mari şanse de a semna un contract cu OFI Creta, grupare aflată pe locul 14, primul retrogradant, în campionatul Greciei. Antrenorul lui OFI, Ioannis Matzourakis, a declarat că echipa sa este în discuţii avansate cu Arthuro, care deţine şi paşaport italian, având astfel avantajul de a nu fi considerat extracomunitar. Arthuro şi-a reziliat contractul cu Steaua la finalul turului, la cererea patronului Gigi Becali, după ce înscrisese doar două goluri pentru "roş-albaştri" în prima parte a sezonului.

OLTCHIM
Interul Narcisa Lecuşanu a declarat că formaţia norvegiană Larvik, pe care Oltchim o va întâlni mâine, în etapa a cincea a Ligii Campionilor, este cel mai periculos adversar din grupa C. "Asta nu înseamnă că noi nu ne putem impune, avem şanse mari pentru a obţine un rezultat pozitiv şi a tranşa calificarea în grupele principale ale Ligii Campionilor", a spus Narcisa, care e incertă pentru meciul din Norvegia. Partida Larvik – Oltchim va avea loc mâine, (ora 17:15, în direct la Sport.ro). După patru etape, Oltchim ocupă primul loc în grupă, cu 6 puncte, şi mai are nevoie de un punct pentru a se califica în faza următoare.

ACCIDENTE AUTO

Atacantul Franck Ribery a avariat uşor autocarul lui Bayern München, pe care a încercat să-l conducă în timpul stagiului de pregătire din Dubai. Potrivit cotidianului Bild, în timp ce jucătorii grupării bavareze aşteptau în autocar pentru a merge către locul de antrenament, Ribery s-a urcat la volan, dorind să facă un tur al complexului hotelier în care este cazată echipa, dar a executat o manevră greşită şi a intrat în două panouri de intrare în hotel şi a dărâmat un stâlp de beton. Incidentul s-a produs în aceeaşi zi în care internaţionalul portughez Cristiano Ronaldo şi-a distrus maşina Ferrari într-un accident rutier, dar a scăpat fără a fi rănit.

×
Subiecte în articol: sport