x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

15 Ian 2009   •   00:00

15 ianuarie 2009



“U” CRAIOVA
Formaţia antrenată de Nicolo Napoli l-a transferat marţi seară pe portarul belgian Pieter Merlier, de la divizionara secundă “U” Cluj. Goalkeeper-ul, care a fost dorit înaintea începerii campionatului şi de Dinamo, a semnat un contract pe şase luni, cu drept de prelungire pe doi ani. “Sper să-mi demonstrez valoarea la Universitatea. Cunosc echipa deoarece am urmărit-o în tur. Sunt fericit că mi-au dat această şansă, mai ales că, sincer să fiu, “U” Cluj era o corabie care se scufunda. Ştiu ce portari sunt la Craiova, dar nu-mi e frică de concurenţă. Am deja 29 de ani şi nu e prima dată când am concurenţă”, a declarat Merlier. (Mario Morcov)

“POLI” IAŞI
După ce Ionuţ Popa a demisionat, ieşenii sunt pe punctul să ajungă la un acord cu Marian Bondrea pentru preluarea postului de antrenor principal. “L-am rugat pe domnul Popa să ne facă o recomandare pentru postul de antrenor, iar dânsul ne-a spus că Marian Bondrea s-ar potrivi cerinţelor noastre, fiind un antrenor cu experienţă şi care a mai activat în Liga 1. Oricum, noi purtăm discuţii cu cinci antrenori în acest moment. Credem în continuare că ne putem salva de la retrogradare şi tocmai de aceea căutăm să facem o alegere cât mai bună, deoarece returul acestei ediţii de campionat se anunţă a fi unul foarte dificil”, a spus Boca.

LIGA 2 – CS BUFTEA
Ultima oară la Kaiserslautern, în liga secundă din Germania, Laurenţiu Reghecampf este aproape de a deveni antrenorul divizionarei secunde CS Buftea. Gruparea ilfoveană s-a despărţit de Ion Balaur, plecat la Gloria Buzău, şi l-a ofertat pe fostul internaţional, care şi-ar fi dat deja acordul de principiu. Există o problemă totuşi, în sensul în care Reghecampf, care ar dori să continue şi ca jucător, nu poate îndeplini funcţia de antrenor principal, situaţie în care pe acest post va fi numit fostul său coleg din anii ’90 de la CS Târgovişte, Cristian Ţermure. Oficialii celor de la CS Buftea preferă încă să păstreze discreţia.

RALIUL DAKAR
Pilotul român Romeo Duicu a terminat, marţi, pe locul 79 în etapa a X-a din Dakar-2009, disputată în jurul localităţii chiliene Copiapo, pe distanţă de 496 de kilometri. Concurând pe o motocicletă KTM, Duicu a sosit cu o întârziere de două ore, 38 de minute şi 24 de secunde faţă de câştigătorul etapei, spaniolul Jordi Viladoms. Pe locurile următoare s-au clasat francezul Alain Duclos şi portughezul Helder Rodrigues. În clasamentul general, Romeo Duicu se află pe poziţia a 63-a, la 19 ore, nouă minute şi şase secunde în urma liderului Marc Coma. Pe locul secund este francezul David Fretigne, iar pe trei se află un alt francez, Cyril Despres.

×
Subiecte în articol: sport