x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

18 Ian 2009   •   00:00

18 ianuarie 2009



"U" CRAIOVA / Şoavă a revenit în Bănie
Ultima dată în Rusia, la FK Khimki, fostul internaţional Florin Şoavă a semnat un contract pe trei ani şi jumătate cu gruparea Universitatea Craiova şi se află deja la antrenamente cu echipa pregătită de Nicolo Napoli. Şoavă revine la echipa olteană, acolo unde a mai evoluat în sezonul 2000-2001.

TENIS / Pavel, misiune aproape imposibilă
Decis să revină în circuitul profesionist după aproape un an de când şi-a aunţat retragerea, Andrei Pavel va avea o misiune dificilă în primul tur de la Australian Open, care va debuta la începutul săptămânii viitoare. Astfel, "Cneazul" îl va întâlni pe scoţianul Andy Murray, care se află într-o formă de excepţie. "Nu îmi doresc un meci lung şi obositor, vreau să termin foarte repede", a declarat Murray. Celălalt tenisman român de pe tabloul principal, Victor Hănescu, îl va întâlni pe cehul Jan Hernych.

SPANIA / Boluda îl laudă pe Vicente Calderon

Înlocuitorul lui Ramon Calderon în funcţia de preşedinte al echipei Real Madrid, Vicente Boluda Fos, în vârstă de 54 de ani, îşi laudă predecesorul. "Vreau să exprim multe mulţumiri la adresa lui Ramon Calderon, mă simt mândru că am fost prieteni şi că am fost alături de el în conducerea clubului. Preiau această funcţie ca pe un act de responsabilitate pe care nu-l puteam refuza. Real este un nume în lume, unul dintre cele mai mari din toate timpurile", a spus noul boss al grupării madrilene.

×
Subiecte în articol: sport