x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

19 Ian 2009   •   00:00

19 ianuarie 2009



POLI IAŞI
Tehnicianul italian Cristiano Bergodi a ajuns la un acord cu şefii clubului şi urmează să pregătească echipa ieşeană în returul acestei ediţii de campionat. Bergodi va conduce în această dimineaţă primul antrenament cu noii săi elevii, iar la prânz va semna un contract pe şase luni, cu posibilitate de prelungire pe doi ani în cazul realizării obiectivului, care este evitarea retrogradării.

OPRIŢA, LA AARAU
Daniel Opriţa a semnat un contract până la finalul acestui campionat, cu opţiune de prelungire, cu for­ma­ţia elveţiană de primă divizie FC Aarau. Opriţa, care a mai evoluat în trecut la FCM Reşiţa, Steaua, Dinamo, UTA şi Lorca, va fi coechipier la Aarau cu un alt român, Cristian Ianu.

DINAMO
Portarul Bogdan Lobonţ, care a îm­pli­nit ieri 31 de ani, a declarat că îşi doreşte pentru anul 2009 accede­rea în grupele Ligii Campionilor cu Di­namo şi calificarea cu echipa naţio­nală la Campionatul Mondial din Africa de Sud. "Îmi doresc enorm să câştig campionatul cu Dinamo, să ne calificăm în premieră în grupele Cham­pions League. Apoi, visul tutu­ror românilor, calificarea la CM din Africa de Sud. Este un an extrem de important din punct de vedere fotba­listic pentru fiecare dintre noi. Tu­tu­ror fanilor mei le mulţumesc pentru urări!", a declarat Lobonţ pentru
site-ul său oficial.

CFR CLUJ
Conform cotidianului The Sun, clu­bul englez Tottenham este interesat de Yssouf Kone, fiind dispus să-i ofere grupării ardelene 5,5 milioane de euro în schimbul atacantului ivorian. "Pentru Kone nu avem nici o ofertă concretă, dar dacă vom avea vom discuta. Culio are cele mai mari şanse să plece în această iarnă. Pentru el avem mai multe oferte din Ru­sia, însă am vorbit şi cu un antrenor cunoscut al unei echipe puternice care ne-a spus că a văzut meciurile noastre din Champions League şi a mărturisit că şi l-ar dori pe Culio sub comanda sa. Acest lucru mă bucură foarte mult", a declarat preşedintele campioanei, Iuliu Mureşan.

RAPID

Grigore Sichitiu a anunţat ieri că Adrian Iencsi a acceptat propunerea de a deveni an­trenor secund. "Iencsi îşi va încheia socotelile cu clubul din Austria la care activează şi va sosi în ţară. El va fi noul antrenor secund al Rapidului şi va semna un contract pe un an şi ju­mă­tate", a spus Sichitiu, care a preci­zat jucătorii rapidişti îşi vor primi săp­tămâna viitoare salariile pe luna noiembrie.

×
Subiecte în articol: sport