x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

20 Ian 2009   •   00:00

20 ianuarie 2009



RAPID
Antrenorul principal al “alb-vişiniilor”, Marian Rada, a sărit în apărarea atacantului Pierre Boya, care a căzut în dizgraţia conducerii clubului, din cauza escapadelor bahice pe care le-a avut împreună cu muntenegreanul Vladimir Bozovic. “Boya a trecut printr-o perioadă dificilă, e puţin dezamăgit de tot ce s-a întâmplat, însă ne aflăm la munte împreună şi încercăm să-l ajutăm să se simtă din nou ca acasă. E un fotbalist foarte bun, care ne poate fi de mare folos şi trebuie judecat doar după prestaţia sa din teren”, a spus Rada la GSP TV. Altfel, potrivit site-ului football365.fr, Boya a intrat mai nou în atenţia francezilor de la AS Monaco, camerunezul fiind dorit şi de Hanovra, Eintracht Frankfurt (ambele din Germania), Beşiktaş (Turcia) şi PSG (Franţa).
DINAMO
Trupa lui Mircea Rednic va pleca astăzi, la ora 10:30, în Turcia, la Antalya, unde va efectua primul stagiu de pregătire din intersezon. Din delegaţia dinamovistă nu va face parte angolezul Ze Kalanga, acesta fiind învoit pentru câteva zile pentru a putea participa la funeraliile unuia dintre fraţii săi, care a decedat duminică. Din lotul care va face deplasarea la Antalya nu va lipsi în schimb fundaşul de bandă George Blay, ghanezul, care s-a însurat în această pauză de iarnă şi a beneficiat de câteva zile de vacanţă în plus, alăturându-se între timp colegilor. Dinamo va disputa în Turcia şi două partide amicale, cu Sturm Graz (Austria, liga 1), la 28 ianuarie, şi cu Banik Ostrava (Cehia, liga 1), o zi mai târziu.

AMICALE
CFR Cluj a dispus cu scorul de 1-0 (1-0) de echipa a doua a ucrainenilor de la Dnepr Dnepropetrovsk, într-un meci de verificare susţinut duminică în cadrul stagiului de prăgătire pe care campioana României îl efectuează la Antalya. Pentru echipa lui Duşan Uhrin jr a marcat Ciprian Deac, din lovitură liberă (’44). CFR a evoluat în formula: Hirschfeld – Panin, Cadu, Alcantara, D. Toma – Dani – E. Kone, Frangipane, Dubarbier – Veljovic, C. Deac. În partea secundă au jucat: Stăncioiu – Viera, D. Flores, De Sousa, Viana – G. Mureşan – M. Jose, Peralta, Pereira – Oberman, Traore. Într-o altă partidă amicală, care a avut loc tot duminică şi tot la Antalya, FC Timişoara s-a impus cu 2-0 în faţa formaţiei Goztepe, din liga a treia turcă. Golurile echipei lui Gabi Balint au fost înscrise de Parks (’47), G. Bucur (’90 – penalty). Timişorenii vor juca azi un amical cu o selecţionată din Brazilia.

×
Subiecte în articol: sport