x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

24 Feb 2009   •   00:00

24 februarie 2009



HAGI A REFUZAT
Gheorghe Hagi a refuzat ieri să preia postul de antrenor principal al formaţiei turce Galatasaray Istanbul, rămas vacant după concedierea germanului Michael Skibbe. Potrivit ajansspor.com, fostul mare internaţional român nu a fost mulţumit cu oferta pe care i-au făcut-o conducătorii grupării de pe malul Bosforului, aceea de a sta la cârma echipei doar 13 meciuri. În locul lui Skibbe, care a fost destituit ca urmare a eşecului suferit de Galatasaray duminică, pe teren propriu, în faţa codaşei Kocaelispor, scor 2-5, a fost instalat Bulent Korkmaz, fostul căpitan al “Cim-Bom” urmând să semneze un contract valabil pe o perioadă de un an şi jumătate.    

STEAUA

Finanţatorul grupării din Ghencea, Gigi Becali, nu este dispus să achite clauza de achiţionare definitivă a jucătorului portughez Tiago Gomes, care se ridică la 700.000 de euro. “Nu vreau să dau atâţia bani pe Tiago, pentru că doresc să continuu proiectul cu promovarea jucătorilor români tineri”, a declarat Becali la GSP TV. Tiago Gomes a venit la Steaua sub formă de împrumut pe un sezon în vara anului trecut de la formaţia portugheză Estrela Amadora. Mult mai săracă faţă de anii trecuţi, campania de achiziţii a Stelei din această pauză competiţională a constat doar în readucerea la echipă a tinerilor Liţu, Bicfalvi şi Tudose, de la Gloria Buzău.    

MUTU, SALVATOR

După hatt-trick-ul reuşit în meciul din deplasare cu Genoa, încheiat nedecis, 3-3, Adi Mutu şi-a salvat din nou echipa duminică, când a înscris, în al patrulea minut al prelungirilor, golul victoriei Fiorentinei, scor 2-1, în partida cu formaţia Chievo Verona, din etapa a 25-a a campionatului italian. “Mutu, specialistul în reveniri”, a titrat după meci cotidianul La Reppublica în ediţia sa electronică. “A fost o victorie foarte importantă pentru noi, dar trebuie să ne îmbunătăţim jocul, fiindcă aşa nu vom ajunge prea departe”, a declarat atacantul român, pentru care golul din întâlnirea cu Chievo este al 12-lea al său în Serie A în acest sezon.

FR TENIS

Fosta jucătoare Ruxandra Dragomir este noul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, s-a stabilit ieri, în urma alegerilor care au avut loc la Poiana Braşov. Dragomir l-a învins în turul doi de scrutin pe omul de afaceri Aurel Muntean. Un alt candidat, fostul căpitan-nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Florin Segărceanu, a ieşit din competiţie din turul întâi. Dumitru Hărădău, George Cosac şi Eduard Pană şi-au retras candidaturile înaintea începerii alegerilor fără să precizeze motivele care au stat la baza deciziei lor. Postul de preşedinte al FRT era vacant din februarie anul trecut, când Ilie Năstase şi-a dat demisia din funcţie.

×
Subiecte în articol: sport