x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Ştiri pe scurt

Ştiri pe scurt

26 Feb 2009   •   00:00

26 februarie 2009



GLORIA BISTRIŢA
Gruparea ardeleană l-a achiziţionat pe mijlocaşul Lucian Sânmărtean, care ultima oară a activat în campionatul Olandei, la FC Utrecht. “Mă bucur că am revenit la Gloria. Sper să fac treabă bună şi-mi doresc să debutăm în retur cu dreptul şi să obţinem victoria duminică, în faţa Rapidului”, a declarat jucătorul în vârstă de 29 de ani. Sânmărtean a mai evoluat la Gloria în perioada 1998-2003, iar acum a semnat cu bistriţenii un contract până la sfârşitul sezonului.

ATLETISM
Ediţia din acest an a Grand-Prix-ului Monica Iagăr, concurs internaţional indoor de săritură în înălţime, a fost anulată din motive financiare. “Îmi pare sincer rău că nu se va mai ţine, însă sunt convinsă că anul viitor veţi vedea din nou staruri internaţionale pe lista de start a concursului”, a declarat Monica Iagăr, dublă campioană europeană în această probă. Ajunsă la a patra ediţie, întrecerea era programată să aibă loc la 28 februarie, la Sala Rapid din Bucureşti.

GERMANIA

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a contribuit cu 870 de euro la achiziţionarea lui Lukas Podolsky de către FC Köln. “Acum este rândul tău să demonstrezi de ce eşti capabil, iar fanii lui Köln să aibă prilejul să te susţină din nou”, i-a transmis septuplul campion mondial lui Podolsky. Ca să-l readucă pe Podolsky, în prezent la Bayern München şi cotat la 10 milioane de euro, FC Köln a apelat la suporterii săi, pe care i-a invitat să cumpere, la preţul de 25 de euro bucata, câte un pixel din portretul digital al atacantului, postat pe site-ul oficial al clubului.  Podolsky şi-a manifestat interesul de a reveni  sub culorile lui FC Köln fiind nemulţumit de statutul de rezervă pe care îl are la Bayern, de când la cârma bavarezilor a venit Jürgen Klinsmann.

BULGARIA

Federaţia Bulgară de Fotbal (BFU) a amânat cu o săptămână reluarea campionatului, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. BFU a luat această hotărâre după ce a consultat 24 de cluburi din primele două divizii, doar trei dintre acestea anunţând că terenurile sunt utilizabile chiar şi în urma căderilor masive de zăpadă. Chiar dacă vremea din România nu diferă foarte mult de cea din ţara vecină, Comitetul Executiv al FRF a decis luni ca returul Ligii 1 să înceapă la sfârşitul acestei săptămâni, conform programării iniţiale.

×
Subiecte în articol: sport