x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Rapid a abandonat sezonul. S-au aliniat, în sfârșit, astrele lui Șumudică

Rapid a abandonat sezonul. S-au aliniat, în sfârșit, astrele lui Șumudică

de Adi Munteanu    |    17 Apr 2024   •   09:30
Rapid a abandonat sezonul. S-au aliniat, în sfârșit, astrele lui Șumudică

„Poate se vor alinia astrele și voi ajunge și eu să antrenez Rapidul, echipa mea de suflet”, a declarat mereu Marius Șumudică, supărat că i-au fost refuzate serviciile în Giulești. Ieri a fost demis Bergodi și, în sfârșit, i s-au aliniat astrele, iar Șumi va prelua în cele din urmă Rapidul. Dan Șucu n-a mai avut încotro. A fost nevoit să facă pe plac galeriei, chiar dacă l-ar fi vrut în continuare pe italian.

Înfrângerea cu Sepsi i-a fost fatală lui Bergodi. Contestat de un întreg stadion la finalul meciului pierdut în prelungiri, italianul a fost în cele din urmă demis. Cele patru înfrângeri consecutive din play-off au îndepărtat echipa de obiectiv și este în mare pericol să rateze și cupele europene. De altfel, se pare că șefii și-au luat gândul de la participarea în acest an în Conference League, atât timp cât în locul demisului Bergodi nu instalează un antrenor plin, ci doar un interimat asigurat de Iencsi și Lobonț pentru ultimele șase etape ale play-off-ului, iar Șumudică ar urma să fie instalat oficial abia la vară, după încheierea sezonului. 

De ce nu Șumudică imediat?

Chiar dacă l-a nominalizat pe Șumudică, Dan Șucu mai așteaptă un anunț oficial. Sunt cunoscute disensiunile dintre președintele Daniel Nicolae și Șumudică și, de asemenea, lui Dan Șucu nu-i plac ieșirile publice și comportamentul lui Șumudică. De asemenea, Șucu tot speră la aducerea lui Mircea Lucescu, fie și pentru cele 6 etape rămase din acest sezon. 

Ultimul obiectiv: „Învingeți FCSB”

Și galeria pare resemnată în legătură cu participarea în cupele europene, astfel că a trasat echipei un ultim obiectiv: „Învingeți FCSB! Nu vrem să-i facem noi campioni. Chiar dacă vor lua titlul, nu vrem să-l ia la finalul meciului cu noi. I-am bătut în ultimele patru meciuri directe, le-am dat 4-0 ultima oară, trebuie să-i batem și acum. Așa n-o să mai fim atât de amărâți. Ca și cum am salva sezonul”, au spus fanii Rapidului.

×