x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport “Sunt zero în Europa”

“Sunt zero în Europa”

de Mihai Igirosanu    |    29 Feb 2008   •   00:00
“Sunt zero în Europa”

Meciul care ar putea redeschide într-un fel lupta pentru titlu a trezit un interes uriaş printre suporterii Stelei. De asemenea, cele două tabere rivale continuă duelul aspru al declaraţiilor.

STEAUA – CFR - Mirel Rădoi îi atacă dur pe clujeni


Meciul care ar putea redeschide într-un fel lupta pentru titlu a trezit un interes uriaş printre suporterii Stelei. De asemenea, cele două tabere rivale continuă duelul aspru al declaraţiilor.

Cele 18.000 de bilete s-au epuizat încă de ieri. “Acum am sunat şi mi s-a comunicat că s-au închis casele de bilete, iar meciul de duminică se va juca cu casa închisă. Este un adevărat record ca tichetele să fie vândute în doar două zile”, a declarat un oficial al roş-albaştrilor. Astfel, cu cei 7.000 de abonaţi, la cel mai aşteptat meci al începutului de sezon vor asista circa 25.000 de fani stelişti.

 

ATAC. Cu trei zile înaintea partidei, căpitanul Stelei, Mirel Rădoi, care ar putea reveni ca titular, a declarat: “CFR Cluj nu a demonstrat nimic în Europa. Sunt zero. Să joace şi ei întâi doi ani în grupele Ligii Campionilor, trei ani în Cupa UEFA, să joace o semifinală de Cupa UEFA, şi atunci să fie ironici, să vorbească urât de Steaua. Trebuie să respecte această echipă, fie că le convine sau nu. Deocamdată, CRF nu se poate compara cu Steaua”.

 

Duelul conducătorilor

Disputa a fost prefaţată şi de conducători: “Sunt sigur că noi vom câştiga. Va fi o atmosferă foarte frumoasă, vor fi peste 25.000 de suporteri în tribune. Este imposibil să învingă CFR în Ghencea. Steaua are echipă mult mai mare decât CFR, iar clujenii în lupta cu marile echipe nu prea au făcut nimic”, a declarat preşedintele stelist, Valeriu Argăseală. În replică, omologul său clujean, Iuliu Mureşan, a replicat: “Ce e foarte important la noi e să intrăm la fel de determinaţi şi în Ghencea”. Conform unor surse, fiecare jucător al CFR va primi în jur de 7.000 de euro pentru un eventual succes pe Stadionul Stelei, în vreme ce titlul de campioană ar putea fi răsplătit cu 50.000 de euro.

×
Subiecte în articol: sport