x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Surpriză in Crăng

Surpriză in Crăng

de Ionut Paduraru    |    11 Noi 2007   •   00:00
Surpriză in Crăng

Gloria Buzău a reuşit prima surpriză a etapei a 15-a, invingănd cu 2-1 o echipă aflată pe podiumul Ligii 1. Deşi victorioase, gazdele au criticat arbitrajul, in timp ce oficialii lui Poli au acuzat jucătorii pentru acest eşec.

Gloria Buzău a reuşit prima surpriză a etapei a 15-a, invingănd cu 2-1 o echipă aflată pe podiumul Ligii 1. Deşi victorioase, gazdele au criticat arbitrajul, in timp ce oficialii lui Poli au acuzat jucătorii pentru acest eşec.

Buzoienii au inceput meciul in forţă, cu două goluri in primul sfert de oră, marcate de Jozici (’5) şi Vlaicu (’15). Bănăţenii au redus din diferenţă după numai un minut, prin Karamian, dar pănă la final nu s-a mai inscris, toate cele trei puncte intrănd in contul Gloriei. "E victoria băieţilor. Au luptat, luptă de multe meciuri, iar acum am inceput să culegem şi roadele. Am căştigat meritat in faţa unei echipe puternice din campionat, dar războiul nu s-a terminat. Mergem şi la celelalte meciuri cu găndul să scoatem rezultate pozitive. Pentru mine victoria in faţa lui Poli Timişoara este cel mai important rezultat de pănă acum. Vreau ca Gloria să rămănă in prima ligă, ca să fim şi eu, şi jucătorii măndri", a declarat după meci antrenorul gazdelor, Ştefan Stoica. In schimb, finanţatorul grupării buzoiene, Costel Bucur, s-a arătat extrem de nemulţumit de arbitraj: "Sunt foarte bucuros că am invins Poli Timişoara. Am fost peste ei la toate capitolele şi merităm pe deplin această victorie. Iancu să nu mai strige hoţii, pentru că aţi văzut ce arbitraj am avut".

AMENZI. De partea cealaltă, patronul lui Poli Timişoara, Marian Iancu, şi-a acuzat jucătorii pentru această infrăngere, adaugănd că le va pregăti sancţiuni financiare. "Asta e capacitatea mentală a jucătorilor mei. E limitată şi de aceea nu ştim să gestionăm un rezultat mare. Acesta e maximul pe care il putem atinge cu această echipă, locurile 3, 4, poate chiar 5. Degeaba avem atac de locul intăi, dacă apărarea e de locurile 4-5. In iarnă trebuie să fac ceva dacă vrem mai mult. Din superstiţie nu m-am dus la meci şi trebuie să găsesc o metodă prin care să produc un şoc la echipă pentru următoarele patru etape. Jucătorii reacţionează doar cănd sunt jigniţi de scor, de aceea am să pun din nou presiune pe ei şi am să-i ating unde ii doare cel mai tare", a spus Iancu.

Şi tehnicianul lui Poli, Duşan Uhrin Jr, şi-a invinovăţit jucătorii pentru infrăngerea de ieri. "Ne-am stricat singuri jocul pentru că nu am fost responsabili in apărare. Mă aşteptam ca Gloria să joace aşa, dar sincer cred că meritam un egal. Am pierdut trei puncte importante, insă vom face totul pentru a le recupera in partidele următoare. Trebuie să căştigăm căt mai multe meciuri pentru a rămăne in lupta pentru primele două locuri", a declarat Uhrin.

×
Subiecte în articol: sport