x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tenis - A rezistat doar o ora

Tenis - A rezistat doar o ora

de Dragos Stoica    |    28 Mai 2006   •   00:00
Tenis - A rezistat doar o ora

Andrei Pavel a ratat ieri victoria in competitia din Austria, de la Portschach, pierzand clar, 0-6, 3-6, in fata rusului Nicolai Davidenko.

Calificat in finala turneului de la Portschach (Austria), Andrei Pavel n-a putut tine ritmul contra tenismenului rus Nikolai Davidenko, care s-a impus cu usurinta, scor 6-0, 6-3.

ROLAND GARROS. Desi au trecut cinci ani de la ultima sa victorie intr-un turneu de simplu, "Cneazul" n-a putut mai mult in fata unui adversar evident mai valoros, Pavel rezistand pe teren doar o ora si doua minute. Imediat dupa meci, Pavel a plecat spre Paris, unde urmeaza sa-l intalneasca maine pe francezul S...bastien Grosjean, in primul tur al turneului de la Roland Garros. Tot aici, Victor Hanescu a picat cu sarbul Boris Pashanski, iar Razvan Sabau urmeaza sa intalneasca un jucator venit din calificari. La feminin, Romania este reprezentata pe tabloul principal de Anda Perianu, care s-a calificat vineri in dauna unei alte romance, Edina Gallovits, pe care a invins-o cu scorul de 3-6, 6-1, 6-4. Principalii capi de serie ai competitiei masculine de la Roland Garros sunt Roger Federer, Rafael Nadal, David Nalbandian, Ivan Ljubicic, Andy Roddick si Nikolai Davidenko, in timp ce pe tabloul feminin se regasesc Amelie Mauresmo, Kim Clijsters, Nadia Petrova, Maria Sarapova, Justin Henin, Elena Dementieva si Patty Schnyder.

×
Subiecte în articol: sport