x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tineret - "Bun şi un egal"

Tineret - "Bun şi un egal"

de Marius Mihalcea    |    12 Oct 2007   •   00:00
Tineret - "Bun şi un egal"
Sursa foto: Marin Raica/

In derby-ul grupei a 10-a de calificare la Campionatul European din 2009, din Suedia, tricolorii mici vor intălni marţi, la Iaşi, reprezentativa similară a Franţei.

Poli Iaşi are trei jucători in lot

In derby-ul grupei a 10-a de calificare la Campionatul European din 2009, din Suedia, tricolorii mici vor intălni marţi, la Iaşi, reprezentativa similară a Franţei.

Naţionala de tineret a Romăniei s-a reunit in vederea partidei cu Franţa incă de marţea trecută, cei 22 de jucători convocaţi de selecţionerul Emil Săndoi fiind: Tătăruşanu, Pantilimon - portari; Homei, Sărghi, Scutaru, Tudose, Mardare, Sepsi, Latovlevici - fundaşi; Cr. Tănase, Bicfalvi, Deac, Torje, Ochiroşii, Hora, Iorga, Tincu - mijlocaşi; B. Stancu, Pălimaru, L. Ganea, Keşeru şi Simion - atacanţi.

PONDERAT. Emil Săndoi a declarat că in meciul cu Franţa, programat marţi, 16 octombrie, de la ora 17:00, pe Stadionul "Emil Alexandrescu" din Iaşi, s-ar mulţumi şi cu un rezultat de egalitate: "Intălnim favorita grupei, eu am spus de la inceput că trebuie să ne găndim şi la locul doi, care duce la baraj. Cred totuşi că suntem pe o pantă ascendentă şi sper ca şi după acest meci să rămănem neinvinşi. Ne dorim victoria, o să jucăm cu găndul la cele trei puncte, dar asta nu inseamnă că un egal nu ar fi bun, fiindcă şansele să căştigăm grupa rămăn aceleaşi. In schimb, dacă pierdem nu mai putem spera decăt la locul de baraj". Romănia şi Franţa sunt primele in clasamentul grupei a 10-a, ambele avănd căte şapte puncte şi trei partide disputate, tricolorii fiind lideri graţie golaverajului mai bun, 5-1 faţă de 4-1.

Selecţionerul Franţei, Rene Girard, a convocat pentru meciurile cu Bosnia-Herţegovina, care va avea loc la 12 octombrie, şi cu Romănia următorii 21 de jucători: Jourdren, Ruffier - portari; Bellaid, Dabo, Josse, Kaboul, Louvion, Marange, Moutaouakil, N’Zogbia - fundaşi; Cabaye, Chantome, Digard, Gouffran, Marveaux, Matuidi - mijlocaşi, Ben Arfa, Dia, Gakpe, Menez şi Payet - atacanţi.

Partida Romănia - Franţa va fi condusă de o brigadă de arbitri din Olanda compusă din centralul Hendrikus Sebastian Nijhuis şi din asistenţii Coen Droste şi Roger Geutjes.

×
Subiecte în articol: sport