x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tineret - Mănjii lui Săndoi sunt de neoprit

Tineret - Mănjii lui Săndoi sunt de neoprit

de Marius Mihalcea    |    13 Sep 2007   •   00:00
Tineret - Mănjii lui Săndoi sunt de neoprit

Tricolorii mici au demonstrat marţi că remiza, 1-1, obţinută la Bristol in faţa reprezentativei similare a Angliei, vicecampioană continentală en titre, n-a fost o intămplare, iar europenele par tot mai aproape.

Tricolorii mici au demonstrat marţi că remiza, 1-1, obţinută la Bristol in faţa reprezentativei similare a Angliei, vicecampioană continentală en titre, n-a fost o intămplare, iar europenele par tot mai aproape.

In meciul de la Rămnicu-Vălcea, in afara "dublei" lui Torje ('5, '35) şi a golului inscris de Keşeru ('75), jucătorii lui Emil Săndoi au mai irosit cinci ocazii imense, toate in partea secundă, care le-a aparţinut de la un capăt la altul.

REACŢII. Mulţumit de deznodămăntul confruntării, selecţionerul Emil Săndoi a avertizat că drumul spre Euro 2009, din Suedia, rămăne anevoios: "Rezultatul mă mulţumeşte, chiar dacă pe parcursul jocului au fost şi unele greşeli. Jucătorii au avut insă o atitudine bună, iar victoria noastră a fost muncită şi meritată. Am acumulat şapte puncte după trei partide şi este un debut promiţător in campania de calificare. Totuşi este greu să căştigi grupa sau să termini pe locul doi, cu un punctaj bun, iar apoi să treci şi de baraj". La turneul final al CE din Suedia se vor califica invingătoarele celor şapte meciuri tur-retur de baraj, in care se vor confrunta căştigătoarele celor zece grupe preliminare şi cele mai bune patru echipe de pe locul doi. Printre cei mai buni jucători de pe teren, Gabriel Torje a declarat: "Mă bucur că am inscris, mai ales că familia mea a fost la meci. Important este ca noi să căştigăm toate meciurile din grupă, numai de noi depinde calificarea. Am ajuns la al nouălea rezultat pozitiv şi sperăm să prindem din urmă naţionala mare, care are 14 meciuri fără infrăngere". Atacantul lui FC Nantes, Claudiu Keşeru, s-ar mulţumi şi cu o remiză in meciul de la Iaşi, din data de 16 octombrie, cu favorita grupei, Franţa. "Suntem pe primul loc, mai avem două meciuri in acest an, cu Franţa şi cu Malta, şi sper să inregistrăm o victorie şi un egal. Partida cu Franţa va fi cea mai grea din grupă. La ei am făcut egal, dar mai mult ne-am apărat, sper să nu pierdem nici la Iaşi", a spus marcatorul celui de-al treilea gol al naţionalei de tineret in meciul cu Bosnia.

Preliminarii CE

Clasament: Grupa a 10-a

1. Romănia      3         5-1      7p

2. Franţa         2         2-1      4p

3. Bosnia         2         4-3      3p

4. Ţara Galilor 1         0-1      0p

5. Malta          2         0-5      0p

Rezultatele inregistrate pănă acum: Franţa - Romănia 1-1, Malta - Romănia 0-1, Bosnia - Malta 4-0, Franţa - Ţara Galilor 4-0, Romănia - Bosnia 3-0.

Următoarele meciuri pănă la sfărşitul anului: Malta - Franţa (12 septembrie), Franţa - Bosnia (13 octombrie), Romănia - Franţa, Ţara Galilor - Malta (16 octombrie),

Ţara Galilor - Bosnia, Romănia - Malta (17/18 octombrie), Malta - Bosnia, Ţara Galilor - Franţa (20/21 noiembrie).

Li se prevede un viitor mare

Prezent la meci, directorul sportiv al Unirii Urziceni, Viorel Moldovan, s-a arătat incăntat de noua generaţie de tineri jucători pe care o are Romănia. "E o generaţie foarte bună, cu jucători talentaţi, ca Torje, Tătăruşanu, Bogdan Stancu. Pentru ei urmează un meci important cu Franţa, care incă de la nivelul de copii şi juniori are mari performanţe. Ar fi bine să ne calificăm cu ambele echipe, imi doresc asta din tot sufletul. Este foarte bine cănd ai in spate jucători care bat la porţile echipei mari", a spus fostul internaţional. Echipa de tineret a Romăniei va disputa următorul meci din preliminarii pe teren propriu, la Iaşi, cu reprezentativa similară a Franţei, la 16 octombrie. In jocul-tur, tricolorii mici au obţinut o remiză meritorie, scor 1-1. Echipa lui Emil Săndoi a condus din minutul 20 al partidei, graţie autogolului lui Marange, şi a fost egalată la trei minute de la reluare, gol inscris de Samassa.

×
Subiecte în articol: sport franta malta