x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Toate 3 - Zoly a plecat in Mitsubishi

Toate 3 - Zoly a plecat in Mitsubishi

28 Iun 2004   •   00:00

Zoltan Szabo a plecat la sfarsitul saptamanii trecute acasa, la Resita, ca sa-si pregateasca garajul pentru o "bijuterie de masina". Barbatul de 67 de ani este primul castigator al concursului "Toate 3" si, din 16 iunie, proprietarul unui Mitsubishi Space Star, premiul etapei rosii.

"Nu mi-a venit sa cred! Intr-un fel, pe mine m-am neglijat pana acum. Dar exista un Dumnezeu care are grija sa existe un echilibru", spune castigatorul. Zoltan Szabo a lucrat toata viata la combinatul siderurgic din Resita si a iesit la pensie acum sapte ani. Specialitatea lui au fost masinile termice, e de meserie energetician. Sotia ii facea pachet cand pleca la lucru si mai mereu se intorcea acasa cu sandvisul neatins. "Va dati seama ca sotiei nu-i prea placea."

Zoltan Szabo asteapta acum sa faca primul drum cu masina castigata. Semenicul e aproape si zona Resitei este una dintre cele mai impadurite din tara. Va citi cu placere si de acum inainte editorialele din Jurnalul National, preferatele sale.

Incepe etapa galbena

De astazi, cititorii Jurnalului National pot trimite plicurile cu taloane pentru a doua etapa a concursului, cea galbena. Premiile sunt in valoare de 6 miliarde de lei, din care cate 10 milioane pe zi. Exista 100.000 de premii instant: ziare si abonamente la Jurnalul National. Cititorii vor mai putea castiga si premii saptamanale care constau in aparatura electronica si obiecte electrocasnice. In concurs au mai ramas doua autoturisme Mitsubishi Space Star. Urmatoarea extragere pentru un nou castigator al unui autoturism va avea loc la 7 iulie.

×
Subiecte în articol: sport