x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tragedie cumplită pentru Nicuşor Bancu: Tatăl său s-a sinucis

Tragedie cumplită pentru Nicuşor Bancu: Tatăl său s-a sinucis

de Redacția Jurnalul    |    03 Aug 2024   •   14:00
Tragedie cumplită pentru Nicuşor Bancu: Tatăl său s-a sinucis

Tragedie pentru Nicuşor Bancu! Tatăl căpitanului Universităţii Craiova s-a sinucis. Nefericitul moment a avut loc pe 3 august, când bărbatul în vârstă de 61 de ani s-a spânzurat în curtea casei din judeţul Olt.

Potrivit digisport.ro., tatăl căpitanului oltenilor avea probele la inimă de mai mult timă şi intrase în depresie. Acesta suferise un atac cerebral cu trei ani în urmă. Informaţiile au fost confirmate de IPJ Dolj.

”La data de 3 august, în jurul orei 09:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, din municipiul Craiova, județul Dolj, cu privire la faptul că tatăl său s-ar fi spânzurat la o locuință din comuna Crâmpoia, județul Olt. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 8 Perieți, care au stabilit faptul că aspectele sesizate se confirmă.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit identitatea persoanei, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din comuna Crâmpoia. Trupul bărbatului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Mesajul transmis de Universitatea Craiova

”Veste tristă astăzi. Tatăl lui Nicușor Bancu s-a stins din viață. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Suntem alături de căpitanul nostru în aceste momente grele pentru el”, a postat Universitatea Craiova pe contul oficial de Facebook.

×
Subiecte în articol: tragedie nicusor bancu tatal sinucis