x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Trei jucători - out!

Trei jucători - out!

de Marius Mihalcea    |    04 Iul 2007   •   00:00
Trei jucători  -  out!
Sursa foto: Mihai Stetcu/

Mircea Rednic nu i-a reţinut in lotul pentru Austria pe Philippe Mendy, Sreten Stanic şi Daniel Codreanu, aceştia urmănd să fie imprumutaţi la alte echipe.

Dinamo - In cantonament, "Căinii roşii" vor disputa şase meciuri amicale

Mircea Rednic nu i-a reţinut in lotul pentru Austria pe Philippe Mendy, Sreten Stanic şi Daniel Codreanu, aceştia urmănd să fie imprumutaţi la alte echipe.


Tehnicianul grupării campioane a luat această decizie intrucăt Mendy şi Codreanu aveau şanse minime să prindă prima echipă, ceilalţi patru atacanţi pe care ii are in lot, Claudiu Niculescu, Dănciulescu, Florin Bratu şi Zicu, asigurăndu-i deja "Puriului" o concurenţă acerbă in avanposturi. Componenţii echipei campioane au plecat azi in Austria, la Flachau, pentru un stagiu de pregătire de 13 zile.  Â

TRASEU. "Pe Mendy il vom imprumuta la o echipă de primă divizie pentru a juca mai mult", a spus Rednic, cea mai probabilă destinaţie a tănărului atacant francez urmănd a fi Ceahlăul Piatra-Neamţ. Daniel Codreanu, care in returul campionatului trecut a jucat sub formă de imprumut la Gloria Bistriţa, va ajunge, din căte se pare, tot sub comanda lui Neluţu Sabău. In schimb, de serviciile sărbului Stanic, pe care dinamoviştii l-au trecut in iarnă pe lista de transferuri, nu s-a arătat interesată, deocamdată, nici o grupare din Liga 1. Antrenorul "roş-albilor" s-a declarat mulţumit de lotul pe care il va avea la dispoziţie in noul sezon: "Nu cred că mai avem nevoie de achiziţii. Vom mai lua un jucător doar dacă vom avea posibilitatea să transferăm unul foarte bun, dar nu cred că e cazul". Altfel, Dinamo va juca in Austria şase partide amicale - cu Eintracht Frankfurt (8 iulie), Motherwell (10 iulie), Sparta Praga (12 iulie), Buducnost (15 iulie), Beşiktaş Istanbul (18 iulie) - Â şi cu Duisburg sau cu Ceske Budejovice (20 iulie), ultimele două in cadrul unui patrulater.

×
Subiecte în articol: sport