x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Tricolorii", asalt final

"Tricolorii", asalt final

de Marius Mihalcea    |    19 Aug 2007   •   00:00
"Tricolorii", asalt final
Sursa foto: CHRISTIAN SILVA/

Meciul amical cu Turcia, din 22 august, de pe Stadionul Naţional, este singurul test al reprezentativei lui Victor Piţurcă inaintea disputei cu Belarus, din preliminariile CE 2008, care va avea loc la 8 septembrie, la Minsk.


NAŢIONALA - accidentat, Contra ratează convocarea

Meciul amical cu Turcia, din 22 august, de pe Stadionul Naţional, este singurul test al reprezentativei lui Victor Piţurcă inaintea disputei cu Belarus, din preliminariile CE 2008, care va avea loc la 8 septembrie, la Minsk.


Pentru confruntarea de miercuri, de la ora 21:00, cu reprezentativa din Ţara Semilunii, Victor Piţurcă a convocat deja un număr de şase "stranieri": Cristi Chivu (Internazionale Milano), Adrian Mutu (AC Fiorentina), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Florentin Petre (ŢSKA Sofia), Ciprian Marica (VfB Stuttgart) şi Paul Codrea (AC Siena). Cel de-al şaptelea "stranier" chemat iniţial la lot de Piţurcă pentru meciul cu Turcia, fundaşul dreapta al lui Getafe, Cosmin Contra, nu se va mai prezenta la Bucureşti, intrucăt nu este refăcut complet după o entorsă suferită la genunchiul stăng.

Â

LOT. Ceilalţi 14 jucători care vor completa lotul, toţi din Liga 1, vor fi anunţaţi de Piţurcă in cursul zilei de măine. In pole-position pentru a primi faxuri de convocare sunt 15 jucători: Lobonţ, R. Ştefan şi Ad. Cristea, de la campioana Dinamo, steliştii P. Marin, D. Goian, Nicoliţă, M. Rădoi, Pleşan şi N. Dică, rapidiştii D. Coman, M. Constantin şi Mazilu, D. Stoica, de la Universitatea Craiova, Mureşan, de la CFR Cluj, şi D. Munteanu, de la FC Vaslui. Naţionala se va reuni măine, la ora 12:00, la Centrul de Fotbal Mogoşoaia, iar de la ora 18:45 aceasta va efectua un antrenament deschis. Cele 32.600 de tichete tipărite de FRF pentru acest meci au fost puse in vănzare incepănd de ieri, acestea comercializăndu-se la două case de bilete de la Stadionul Naţional şi la căte o casă bilete de la stadioanele "Steaua" şi "Giuleşti - Valentin Stănescu". Un tichet la tribuna 0 costă 100 de lei, biletele la tribunele I şi a II-a se vănd cu 30 de lei, iar preţul unui bilet la peluze este de 10 lei.

Â

TINERET. Naţionala de tineret a Romăniei, care va susţine marţi, la Bristol, un meci amical contra echipei similare a Angliei, se va reuni azi, la ora 12:00, la Centrul de Fotbal Mogoşoaia. In vederea disputei cu naţionala Albionului, antrenorul "tricolorilor mici", Emil Săndoi, a convocat un număr de 18 jucători: Tătăruşanu (Gloria Bistriţa) şi Lungu (Steaua) - portari, Homei (Poli Iaşi), Sărghi (Oţelul), Patriche (Sportul Studenţesc), Tudose (Gloria Buzău), Mardare (FC Vaslui) şi Sepsi (Gloria Bistriţa) - fundaşi, Cr. Tănase (FC Argeş), Ropotan (Dinamo), Bicfalvi (Steaua), Torje (Poli Ştiinţa Timişoara), Deac (CFR Cluj) şi S. Ilie (Oţelul) - mijlocaşi, Ochiroşii (Steaua), B. Stancu (Unirea Urziceni), Pălimaru (Poli Iaşi) şi L. Ganea (Dinamo) - atacanţi.

×
Subiecte în articol: sport