x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tricolorii au ajuns in Cipru

Tricolorii au ajuns in Cipru

de Dragos Stoica    |    27 Feb 2006   •   00:00
Tricolorii au ajuns in Cipru

Elevii lui Victor Piturca s-au aratat incantati de vremea gasita in Insula Afroditei, unde temperatura a urcat ieri catre 20 de grade Celsius.

Corespondenta din Limassol
Elevii lui Victor Piturca s-au aratat incantati de vremea gasita in Insula Afroditei, unde temperatura a urcat ieri catre 20 de grade Celsius.

La 24 de ore dupa reunirea in viscol care a avut loc sambata, la Mogosoaia, componentii echipei nationale au schimbat radical decorul. Elevii lui Piturca au ajuns ieri in Cipru, unde temperaturile din aceasta perioada seamana cu cele care se inregistreaza in tara la finalul lunii aprilie.

INTARZIERE. Charterul care i-a adus pe "tricolori" pana la aeroportul din Larnaca a avut o intarziere de aproape o ora. Primul iesit din vama a fost presedintele FRF, Mircea Sandu, care, insotit de directorul sportiv al echipelor nationale Daniel Prodan, n-a mai asteptat restul delegatiei si a plecat catre hotelul "Le Meridien" din Limassol. Invitati speciali ai FRF, presedintele LPF, Mitica Dragomir, si fostul finantator al Stelei, Viorel Paunescu, s-au trezit singuri in fata aeroportului, unde nu se gasea nici un autocar pentru a-i prelua pe romani. "Ba, nici autocar nu ati reusit sa aduceti la aeroport? Cine a organizat deplasarea asta? La mine la Liga este mai multa organizare", a rabufnit "Corleone". Supararea lui Dragomir s-a dovedit nejustificata, cata vreme autocarele erau deja in parcare, la o departare de 200 de metri.

"AM VENIT SA CASTIGAM"
In timp ce Mircea Sandu s-a multumit sa arunce din fuga un "am venit sa castigam turneul", selectionerul Victor Piturca si elevii sai au ramas tacuti la sosirea in Cipru. "Am mai fost de multe ori in Cipru, pentru ca imi place clima de aici. E foarte bine ca am plecat de la frigul din tara. Nationala Romaniei are nevoie de asemenea cantonamente, mai ales ca acum avem parte de o generatie foarte buna. Imi pare foarte rau ca s-a accidentat Dorin Goian, pentru ca acum ar fi putut sa prinda prima reprezentativa. E mare fotbalist", a spus Mitica, care nu s-a sfiit sa afirme ca stelistul este deasupra finlandezului Sami Hippya.

SOLIDARITATE
Dumitru Dragomir si-a exprimat ieri regretul fata de iminenta plecare a lui Ioan Becali din functia de presedinte al lui FC Dinamo. "Cred ca Giovani a fost cel mai tare transfer pe care l-a facut vreodata Dinamo. Pacat ca n-a fost lasat in pace sa-si puna in practica strategia. La fel i s-a intamplat si la Rapid. Cred ca el a esuat in ambele tentative deoarece pune prea mult suflet si vrea sa faca prea multe lucruri deodata, dar nu merita sa i se intample asa ceva", a spus Mitica. Imediat ce s-au cazat la hotelul Le Meridien din Limassol, tricolorii au fost vizitati de cativa jucatori romani care evolueaza in Cipru: Narcis Raducan, Bogdan Andone si Carabas.
×
Subiecte în articol: sport