x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tuşieri suspendaţi / Pedepse după Rapid - Dinamo

Tuşieri suspendaţi / Pedepse după Rapid - Dinamo

de Ionut Paduraru    |    24 Apr 2007   •   00:00
Tuşieri suspendaţi / Pedepse după Rapid - Dinamo

După ce giuleştenii au acuzat dur prestaţia brigăzii de la meciul cu Dinamo, şeful CCA l-a apărat pe centralul Colţescu, dar a anunţat că asistenţii Savaniu şi Oniţă vor fi suspendaţi.

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, a declarat ieri că nu regretă că a optat pentru arbitri din ţară la partida Rapid - Dinamo, după ce adusese brigăzi din străinătate pentru celelalte două derby-uri din retur. "Recunosc că au fost greşeli, dar nu regret că nu am adus o brigadă din străinătate la acest meci. L-am ales pe Colţescu, pentru că e un arbitru bun, in formă bună, după cum s-a văzut in ultimele lui meciuri, şi speram ca el să ducă meciul cu bine pană la sfarşit", şi-a explicat decizia şeful CCA. Constantin a mai adăugat că centralul Sevastian Colţescu nu va fi oprit de la delegări deocamdată, urmand să fie rezervă la partida CFR Cluj - Steaua, care va fi condusă de o brigadă din Germania: "Colţescu rămane pentru această etapă rezervă la meciul de la Cluj. In comparaţie cu tuşierii, el a dus meciul, dar din păcate nu a fost ajutat. Nu pot să mă exprim dacă a greşit sau nu, oricum, el poate mult mai mult".

SAVANIU ŞI ONIŢĂ, VINOVAŢI
In schimb, asistenţii lui Colţescu de duminică, Marcel Savaniu şi Aurel Oniţă, vor fi suspendaţi pentru cateva etape. Lui Savaniu i s-a imputat eliminarea eronată a lui Marius Constantin, iar lui Oniţă anularea unui gol valabil inscris de Mazilu şi nesemnalizarea unui fault in careu la Bădoi. "Nu vreau să vorbesc inainte să vină raportul de arbitraj, dar, pentru greşelile astea, tuşierii vor fi opriţi de la delegări. Ei erau deja stabiliţi pentru etapa de miercuri, acum trebuie să ii inlocuim", a spus Gheorghe Constantin.

×
Subiecte în articol: sport