x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "U" Cluj - Steaua: Presiune pe arbitri

"U" Cluj - Steaua: Presiune pe arbitri

de Dragos Stoica    |    27 Oct 2007   •   00:00

In faţa unui meci extrem de important pentru evitarea retrogradării, antrenorul lui CFR Cluj, Gigi Mulţescu, susţine că formaţia sa este pregătită pentru a obţine toate cele trei puncte in partida de azi contra Stelei.

In faţa unui meci extrem de important pentru evitarea retrogradării, antrenorul lui CFR Cluj, Gigi Mulţescu, susţine că formaţia sa este pregătită pentru a obţine toate cele trei puncte in partida de azi contra Stelei. "Am prins Steaua motivată după meciul pe care l-a pierdut la Sevilla. Preferam să căştige acolo şi să vină la Cluj după o petrecere, insă cred că suntem in stare să căştigăm", a spus Mulţescu.

Tehnicianul ardelenilor a mărturisit insă că are motive de ingrijorare in legătură cu prestaţia brigăzii de arbitri care va impărţi dreptatea: "Recunosc că m-am tot găndit la arbitraj in ultimele zile şi am o uşoară temere, bazată pe realitate. Echipele mari sunt de regulă avantajate şi există o senzaţie că şi cu Steaua va fi la fel. Sper să nu fie aşa sau măcar arbitrul să nu decidă rezultatul", a declarat Mulţescu. De partea cealaltă, managerul general al "militarilor", Adrian Ilie, a afirmat că formaţia sa nu este interesată decăt de cele trei puncte: "Cu echipe ca Steaua toate formaţiile se mobilizează la maximum, dau 150 la sută pe teren. Orice echipă poate pune probleme Stelei, dar asta depinde de modul cum tratăm noi meciul. Nu jocul e cel mai important, ci victoria. Dinamo a jucat slab la Constanţa, dar a căştigat. La Cluj aş prefera o atitudine bună şi trei puncte", a spus el.

×
Subiecte în articol: sport